Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acorda atentie mediului extern

Acorda atentie mediului extern
A privi cu interes lumea din afara ta inseamna mai degraba a evolua decat a face ceva in beneficiul celorlalti. Nu spun ca trebuie sa te uiti la stiri permanent, dar citind, ascultand si discutand, ne metinem la curent cu ceea ce se intampla. Jucatorii dupa Reguli care au succes nu se multumesc cu maruntisurile vietii lor, nu traiesc intr-un balonas minuscul. Fa-ti un scop din a sti ce se intampla in lume – evenimente, muzica, moda, stiinta, filme, alimente, transport, chiar si televiziune. Jucatorii de succes sunt capabili sa intretina o conversatie despre aproape orice pentru ca sunt interesati de ce se petrece. Nu trebuie neaparat sa detii ultimele noutati din toate domeniile; dar ar fi bine sa ai idee in mare despre ceea ce se modifica, ce este nou si ce se intampla atat in comunitatea ta, cat si in lumea indepartata. Avantajele? Ei bine, intai si intai te face mai interesant ca persoana si te mentine tanar. Recent am auzit o femeie in varsta la posta care tot vorbea de numere PIN: „Numar PIN, numar PIN, la ce-mi trebuie mie numar PIN la varsta mea?“ Pe scurt, evident ca are nevoie de astfel de numere, nu poate primi pensia fara ele. Dar e mai mult decat atat. E simplu sa pornesti cu ideea: „N-am facut asta niciodata, nu am nevoie s-o fac acum“. Daca procedam asa, avem toate sansele sa ramanem pe dinafara. Cele mai fericite si mai echilibrate persoane, cele mai de succes in viata sunt cele care participa in mod constant la ceva. Fac parte din lume, nu sunt pe dinafara ei. Si cei mai interesanti si motivanti oameni sunt cei preocupati de ce se intampla in jur.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0