Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Activeaza-ti deodorantul intern

Activeaza-ti deodorantul intern
Diferitele tipuri de mirosuri corporale vin din din interior si atunci de ce sa nu ne luptam direct cu ele, in loc sa incercam sa le mascam? Aromele comercializate sunt disruptori hormonali si industria frumusetii se foloseste de insecuritatile noastre pentru a ne intari ideea ca... mirosim urat. Ce intra trebuie sa si iasa. Daca mancarea si ingredientele toxice nu pot fi asimilate, unde se duc? Sunt, in cele din urma, impinse prin piele in moduri mai putin placute. Si uite asa ajungem sa ne dam seama ca mirosul urat al corpului si al gurii este rezultatul sanatatii intestinale.


Incearca sa incluzi in obiceiurile tale modalitatile ieftine pe care ti le propunem si nu te vei mai ingrijora in privinta mirosului neplacut:
1. Clorofila – un neutralizator natural al mirosului, actioneaza in sange si in colon. Ajuta in cazul tuturor tipurilor de mirosuri si se spune despre ea ca ii ajuta pe vanatori sa-si mascheze mirosul de prada.
2. Mai multe plante – legumele hidrateaza, alcalinizeaza, contin fibre, enzime, clorofila, antioxidanti. 
3. Zincul – lupta din greu cu mirosurile corporale si este folosit de multe produse de igiena orala. 30-50 mg pare sa fie o doza medie. Unele alimente contin zinc, cum ar fi fructele de mare, carnea, iaurtul, nucile, ciupercile albe si semintele de floarea soarelui.
4. Probioticele – iaurt, kefir, lapte crud. Primele trei au si zinc, dar, daca lactatele iti supara stomacul si nu vrei ca asta sa se simta in respiratie, incearca urmatoarele tipuri de probiotice: otet de mere, alimente fermentate.
5. Coriandrul – un superaliment care scoate metalele grele si alte lucruri din organism. Are si clorofila.
6. Argila si carbune activat – extrag mucusul si alte deseuri din intestine, inainte sa se blocheze pe peretii acestora. Carbunele activat elimina si gazele nedorite.
7. Complexul de vitamine B/magneziu – acestea par a conlucra luptand impotriva mirosurilor neplacute si intarind pielea impotriva schimbarilor de miros.
8. Apa – bea multa apa pentru a elimina toxinele din rinichi si din colon si pentru a ajuta digestia. Adauga lamaie. Pune lucrurile in miscare.
9. Usturoi si ceapa, consum indelungat – au proprietati antibacteriene si curata sangele. Patrunjelul contracareaza mirosul neplacut al respiratiei si are si calitati de deodorant intern.
10. Ulei esential de menta – este antibacterial si nu raneste celulele sanatoase.
11. Evita antibioticele si alimentele (zaharul, de exemplu) care hranesc Candida. In loc sa cheltuiesti foarte mult pe produse de intretinere care contin parfum (acesa in sine poate contine pana la 1.000 de ingrediente chimice) si carcinogeni, evita costurile si durerile de cap si simte-te curata dinauntru spre in afara.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre usturoi

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0