Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ACUM sunt mandra de corpul meu

ACUM sunt mandra de corpul meu
Nu am fost, pana de curand, tinta tuturor privirilor barbatilor. Nu obisnuiam sa intru intr-o incapare si toata lumea sa se intoarca inspre mine, cu exceptia situatiilor cand mi se desfacea tivul la fusta sau ma impiedicam stangace. Eram, bineinteles, extrem de nesigura pe felul in care aratam, nu-mi placea ce vedeam in oglinda si nu aveam nici banii necesari unei schimbari drastice de look.


Asa ca am cercetat pe internet sa vad care este cea mai buna solutie pentru mine. Stiam ca, pentru a-mi creste stima de sine, aveam nevoie de un numar mai mare la sutien, de sani mai fermi. 
Dorinta mi s-a indeplinit dupa ce am incercat terapia cu vacuum, numita si Radial Dermo Treatment. Am verificat sa aflu daca este sigura si am fost multumita. Am aflat ca aceasta terapie presupune executarea unui masaj profund prin intermediul unei pompe cu vacuum prevazute cu niste cupe speciale. Cupele stimuleaza prin absorbtie canalele galactofore si cresc presiunea sangvina din vasele capilare. Se obtine tonifierea si marirea mult dorita.
Mai frumos este ca nici macar nu a trebuit sa cresc in greutate pentru sanii acestia frumosi, nou dobanditi. Talia mi-este in continuare subtire, asa ca ma pot bucura in voie de noua forma de clepsidra a trupului meu.
Ai ghicit, acum toti ma privesc si ma admira. Odata cu numarul la cupa, a crescut si increderea in sine. Ma simt voluptoasa si pot sa port si rochitele care nu mi se asezau deloc bine inainte.
Acum poti avea si tu sani fermi, tonifiati si cu pana la 3 cm mai mari! 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0