Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aduna-ti curajul pentru...

Aduna-ti curajul pentru...
Simti uneori ca esti in stare de mai mult, ca nu poti fi limitata la viata robotica pe care o duci acum. Amani insa mereu clipa in care vei avea curajul sa faci inca un pas. De ce? Chiar daca nu-ti iese din prima, cel putin ai incercat. Si, da, toti cei care se uita la tine, zambesc, isi dau ochii peste cap sau ridica din umeri se minuneaza de cat esti de frumoasa. Fals? Probabil, dar ce conteaza atata vreme cat tu ai incredere in tine si curaj pentru...


1. A spune cuiva ce simti cu adevarat, fie ca este de bine sau de rau. Fii politicioasa, cu tact, dar onesta. Nu mai discuta despre gandurile tale sincere decat cu persoana care trebuie sa le auda.
2. A-ti tunde parul asa cum ai vrut intotdeauna. Singurul lucru la care te-ai gandit in ultima vreme, dar nu ai putut sa-l incerci. In cel mai bun caz, te va face sa te simti intinerita si optimista, in cel mai rau, va creste oricum.
3. A te urca in masina si a conduce pana te ratacesti. Exploreaza apoi.
4. A cumpara ceva din magazin la care te-ai gandit ceva vreme. Gaseste ceva ce este de calitate, ti se potriveste si se impaca bine cu stilul tau de viata. Economiseste daca este cazul, dar nu uita de obiectivul tau, caci recompensa va fi deosebit de dulce.
5. A te intoarce in locurile care te-au afectat cel mai tare, si in bine, in rau. Neutralizeaza energiile acolo. Da-ti seama de diferenta dintre cea care ai fost odata si cea care esti acum. Intelege ca mentalitatea te tine pe loc.
6. A pune mana pe o carte de care nu ai fi interesata in mod normal. Citeste-o din scoarta in scoarta, chiar daca trebuie sa tragi de tine. Citeste-o pana gasesti ceva care sa-sti suscite interesul. Exista intotdeauna lucruri care trebuie invatate, interese ce urmeaza a fi descoperite, numai ca anxietatea si trecutul te impiedica sa iesi din zona ta de confort.
7. A fi directa cu cineva care iti place. Daca vezi pe cineva care te atrage, nu initia jocul pe care-l cunosti atat de bine. Cheama-l in oras. Poti sa te alegi cu o respingere, dar este oricum mai bine decat sa-ti petreci viata gandindu-te la „si daca”.
8. A candida la jobul pe care ti l-ai dorit intodeauna, dar pe care l-ai pus in casetuta cu „candva”.
9. A-ti reinventa stilul. Foloseste-ti hainele pentru a da sens personalitatii tale. Stilul este doar o reflexie a personalitatii.
10. A pune telefonul jos, a inchide calculatorul, a iesi in lume si a trai pur si simplu. Sterge-ti conturile de social media, temporar sau pentru totdeauna. Fericirea ta nu va fi gasita in carti despre fericire, ci in experientele tale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre curaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zona de confort

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0