Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla ce spune forma sprancenelor despre tine!

de Viorica Ghinea la 2020-06-23
Afla ce spune forma sprancenelor despre tine!
Sprancenele nu sunt doar detaliul care ne intregesc look-ul intr-un mod armonios, ci si un indiciu care ofera informatii pretioase despre personalitatea ta. Specialistii au descoperit ca forma acestora este in stransa legatura cu tipul de caracter al unei persoane. Esti curioasa sa afli ce spun sprancenele despre tine? Afla in continuare!


Ce spun sprancenele despre tine


Sprancenele drepte

Daca te numeri printre persoanele care au sprancenele drepte, atunci esti o fire bine organizata, practica si cu gandire logica. Stii ce vrei de la viata si nu te lasi cu una, cu doua pana cand nu obtii ce iti doresti. Cei din jur te admira si invidiaza deopotriva pentru atitudinea pe care o ai.

Sprancenele arcuite puternic

Fiecare persoana are sprancenele usor arcuite, dar exista si forme mai intens arcuite. Acestea dezvaluie despre omul respectiv faptul ca este  impulsiv si ca nu renunta cu usurinta la principiile pe care le are. Totodata, daca sprancenele tale au aceasta forma, inseamna ca esti o fire schimbatoare. Acum iti doresti sa faci un anumit lucru, iar mai tarziu te razgandesti ca si cum nu l-ai fi vrut niciodata.

Sprancenele in diagonala

Persoanele care au sprancenele inclinate ca o diagonala sunt firi pasionale, cu pofta de viata si sociabile. Acestea se imprietenesc usor cu cei din jur si se adapteaza cu usurinta la schimbari. Uneori nu pare sa ii surprinda nimic.

Sprancenele rotunde

Daca ai sprancenele cu forma rotunda, inseamna ca esti o persoana buna la suflet, atenta la nevoile celor din jur. Obisnuiesti de multe ori sa te pui pe tine pe locul doi si sa le acorzi mai multa atentie celorlalti.

Spancenele scurte, fara o forma clara

Te numeri printre persoanele care au sprancenele mai scurte, fara o forma usor de definit? Inseamna ca esti o fire timida, visatoare, careia nu ii place sa se afirme. Te simti mai bine atunci cand esti singura, nu in compania altor persoane.

Ti se potriveste descrierea realizata pentru forma sprancenelor?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.67 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre forma sprancenelor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0