Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla cum poti sa arati mai tanara fara creme scumpe, diete sau operatii

Afla cum poti sa arati mai tanara fara creme scumpe, diete sau operatii
Wendy Powell, in varsta de 40 de ani, nu este niciodata crezuta atunci cand isi dezvaluie varsta. Aspectul atat de tineresc al femeii nu se datoreaza unor diete, creme scumpe sau vreunei operatii estetice, ci numai eliminarii zaharului din alimentatie. Teoria ei pare sa fie sustinuta si de stiinta, dupa ce cercetatorii de la o universitate din Olanda au descoperit o legatura intre cantitatea de zahar din sange si felul in care arata persoanele in varsta.


"Ma simt extraordinar cand ma intalnesc cu oameni pe care nu i-am mai vazut de mult si acestia imi spun ca arat mai bine decat acum 20 de ani", a declarat Wendy Powell, potrivit Daily Mail.

Femeia, antrenor personal si mama a doi copii, sustine ca aspectul ei intinerit de datoreaza eliminarii zaharului din alimentatie. Ea sustine ca a ales aceasta varianta, in urma cu 11 ani, pentru a se pregati in meseria ei de antrenor personal si ca a continuat-o dupa ce a constatat ca o astfel de dieta ii imbunatateste mult aspectul fizic si mai ales calitatea pielii, mai eficient decat orice alt produs cosmetic. Daca totusi iti place dulcele, citeste despre extractul de stevie, cel mai sanatos inlocuitor al zaharului, care are zero calorii.

Acum, descoperirile femeii sunt sustinute de stiinta. Cercetatorii de la Leiden University Medical Centre din Olanda si Unilever din Marea Britanie au masurat nivelul zaharului din sange la 600 de barbati si femei cu varste cuprinse intre 50 si 70 de ani si au concluzionat ca exista o legatura directa intre cantitatea de zahar din sange si felul in care arata persoanele in varsta.

In cadrul studiului, dupa efectuarea masuratorilor, fotografii ale acelor oameni au fost prezentate in fata unei comisii formate din 60 de persoane. S-a constatat astfel ca persoanele cu un nivel al zaharului crescut erau catalogate ca fiind mai batrane decat celelalte. Astfel, o crestere a nivelului zaharului din sange cu 1 mm/l adauga la varsta persoanei respective inca 5 luni.

"Am luat in calcul si alti factori, cum ar fi faptul ca persoanele respective erau fumatoare sau nefumatoare, si totusi efectele erau clare: cu cat era mai mare nivelul de glucoza in sange cu atat persoanele respective aratau mai in varsta. Cei care pareau mai in varsta erau chiar diabeticii. Din cauza afectiunii, acestia se confruntau cu un nivel crescut al glucozei pe perioade indelungate", a declarat David Gunn, unul dintre membrii echipei de cercetare.

La aceeasi concluzie au ajuns si expertii in dermatologie. O dieta cu un consum ridicat de zahar este un dezastru pentru piele. "Nu are niciun sens sa cheltui multi bani pe creme scumpe daca ai o dieta bogata in zaharuri. Poti sa-ti protejezi si sa-ti hidratezi pielea cu ajutorul cremelor, dar trebuie sa hranesti si sa stimulezi cresterea celulelor sanatoase si din interior, iar zaharul nu face altceva decat sa impiedice asta", sustine Aamer Khan, specialist in dermatologie cosmetica.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zahar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sange

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre persoane

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre varsta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0