Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Alimentatia bazate pe grasimi poate favoriza aparitia unui tip de cancer

Alimentatia bazate pe grasimi poate favoriza aparitia unui tip de cancer
de la 2016-03-04
Alimentatia bazate pe grasimi poate favoriza aparitia unui tip de cancer

Alimentele pe care le consumam in fiecare zi ne pot schimba complet stilul de viata, starea de sanatate, atitudinea si capacitatea de socializare.


Ultimele studii realizate de cercetatorii din SUA demonstreaza ca cele mai periculoase alimente pe care obisnuim sa le consumam sunt cele bogate in grasimi, care pot fi responsabile de aparitia cancerului de colon.

"Un regim cu multe grasimi nu modifica numai biologia celulelor-mama, ci altereaza si biologia celulelor diferite si aceste doua procese, impreuna, conduc la formarea de tumori", a explicat unul dintre principalii autori ai studiului, Omer Yilmaz, profesor la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din SUA, scrie ziarul spaniol ABC.

Cercetatorii au descoperit o cale de detectare a nutrientilor care este super-activata de regimul bogat in grasimi. Senzorul de acizi grasi, denumit PPAR-delta, raspunde la nivelul crescut de grasimi prin activarea procesului metabolic care permite celulelor sa arda grasimile ca sursa de energie in loc de zaharuri si hidrati de carbon, cum face de obicei.

"S-a observat ca, indiferent de greutatea corporala a individului, regimul gras are influenta asupra evolutiei bolii", a declarat Pere Puigserver, de la departamentul de biologie celulara al Universitatii Harvard din SUA




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasimi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente grase

Spune-ne opinia ta despre "Alimentatia bazate pe grasimi poate favoriza aparitia unui tip de cancer"



2 + 10 =

Cele mai citite articole

Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0