Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Alimentatie bio cu 3 surse importante de Omega 3!

Alimentatie bio cu 3 surse importante de Omega 3!
Alimentatie bio cu 3 surse importante de Omega 3!

Majoritatea lumii considera ca acizii grasi omega 3 se gasesc doar in produsele din carne de peste. Fals! Acizii omega 3 se regasesc si in numeroase alte alimente si unele dintre aceste sunt la indemana noastra cu cea mai mare usurinta de preparare. Trebuie doar sa le cunoastem si sa le folosim mai des ca pana acum pentru ca stilul nostru de alimentatie sa fie unul cat mai sanatos.


Iata si cele trei alimente bio pe care sa le consumati pentru un aport considerabil de omega 3:
1. Fasolea. Iata una dintre cele mai importante surse de omega 3.
Folosim fasole alba sau fasole pestrita si totul in combinatii extrem de inedite. Putem sa ne preparam o fasole batuta cu ceapa si ulei de masline sau putem sa optam pentru o salata de fasole alba cu ceapa verde. Toate combinatiile ne pot exprima creativitatea si originalitatea iar rezultatul este unul exceptional pentru sanatatea noastra.
O alta reteta culinara care ne atrage interesul in mod considerabil este salata de fasole verde cu sfecla rosie. Si sfecla rosie este o leguma cu potential urias pentru sanatatea noastra, asa ca o consumam cat mai des cu putinta.
De asemenea, salata de fasole mai poate contine si avocado, un fruct miraculos mai ales cand este BIO, organic. Impreuna, cele doua alimente reusesc sa ne dea un boost de energie, vitalitate si de sanatate.
2. Uleiul de masline si cel de nuci sunt doua alimente bio pe care le consumam pentru aportul lor mare in acizi grasi omega 3. Desigur, sunt produse pe care le gasim la preturi putin mai piperate, insa le putem folosi doar pentru aport zilnic, pe post de portii de sanatate. Asa ca dimineata, pe stomacul gol, o lingura de ulei de masline de provenienta bio ne poate aduce numeroase beneficii pentru sanatatea noastra.
3. Spanacul este si el o leguma care contine cantitati mari de acizi grasi omega 3. Spanacul poate fi consumat crud, sub forma unor salate care pot da dependenta. Discutam despre salata de spanac cu ceapa verde, ulei de masline si putin arpagic. Mai avem si salata de spanac cu branza de capra sau cu cas de oi, cu salata verde si rosii proaspete, tot de provenienta Bio.

sursa foto: www.sxc.hu



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie bio

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatia bio

Spune-ne opinia ta despre "Alimentatie bio cu 3 surse importante de Omega 3!"



2 + 2 =

Cele mai citite articole

In foarte multe cazuri, Google s-a dovedit a fi cel mai bun prieten al tau, avand in vedere ca pare ...
Adeseori ne plangem ca timpul nostru este limitat, ca nu mai avem timp de familie, sa ne bucuram de ...
Lupta dusa impotriva cearcanelor nu este deloc una usoara, mai ales daca acestea sunt mostenite ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Serios? "O frantuzoaica nu ar purta niciodata o pereche de pantofi cu tocuri ametitoare nici ...
Bună ziua am un băiețel de 3ani când sta concentrat la tv sau la ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton