Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Alimentatie bio cu 3 surse importante de Omega 3!

Alimentatie bio cu 3 surse importante de Omega 3!
Alimentatie bio cu 3 surse importante de Omega 3!

Majoritatea lumii considera ca acizii grasi omega 3 se gasesc doar in produsele din carne de peste. Fals! Acizii omega 3 se regasesc si in numeroase alte alimente si unele dintre aceste sunt la indemana noastra cu cea mai mare usurinta de preparare. Trebuie doar sa le cunoastem si sa le folosim mai des ca pana acum pentru ca stilul nostru de alimentatie sa fie unul cat mai sanatos.


Iata si cele trei alimente bio pe care sa le consumati pentru un aport considerabil de omega 3:
1. Fasolea. Iata una dintre cele mai importante surse de omega 3.
Folosim fasole alba sau fasole pestrita si totul in combinatii extrem de inedite. Putem sa ne preparam o fasole batuta cu ceapa si ulei de masline sau putem sa optam pentru o salata de fasole alba cu ceapa verde. Toate combinatiile ne pot exprima creativitatea si originalitatea iar rezultatul este unul exceptional pentru sanatatea noastra.
O alta reteta culinara care ne atrage interesul in mod considerabil este salata de fasole verde cu sfecla rosie. Si sfecla rosie este o leguma cu potential urias pentru sanatatea noastra, asa ca o consumam cat mai des cu putinta.
De asemenea, salata de fasole mai poate contine si avocado, un fruct miraculos mai ales cand este BIO, organic. Impreuna, cele doua alimente reusesc sa ne dea un boost de energie, vitalitate si de sanatate.
2. Uleiul de masline si cel de nuci sunt doua alimente bio pe care le consumam pentru aportul lor mare in acizi grasi omega 3. Desigur, sunt produse pe care le gasim la preturi putin mai piperate, insa le putem folosi doar pentru aport zilnic, pe post de portii de sanatate. Asa ca dimineata, pe stomacul gol, o lingura de ulei de masline de provenienta bio ne poate aduce numeroase beneficii pentru sanatatea noastra.
3. Spanacul este si el o leguma care contine cantitati mari de acizi grasi omega 3. Spanacul poate fi consumat crud, sub forma unor salate care pot da dependenta. Discutam despre salata de spanac cu ceapa verde, ulei de masline si putin arpagic. Mai avem si salata de spanac cu branza de capra sau cu cas de oi, cu salata verde si rosii proaspete, tot de provenienta Bio.

sursa foto: www.sxc.hu



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie bio

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatia bio

Spune-ne opinia ta despre "Alimentatie bio cu 3 surse importante de Omega 3!"



7 + 10 =

Cele mai citite articole

Durerile articulare pot sa apara in orice moment, de la aplecarea dupa un pix cazut pe jos pana la ...
Orice reprezentanta a sexului frumos s-a intrebat cel putin o data in viata ei ce se intampla cand ...
Paducelul este considerat pe scara larga in Europa ca fiind un tratament sigur si eficient pentru ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Ceaiul de ghimbir cu lamaie este foarte bun pentru slabit.
Dupa ce ai vomat cred ca e bine sa mananci crackers paine prăjită si sa bei apa ...

Horoscop zilnic




Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton