Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimentatie sanatoasa cu varza! 4 retete culinare geniale!

Alimentatie sanatoasa cu varza! 4 retete culinare geniale!
Iata o leguma pe care o avem la discretie si extrem de accesibila pentru buzunarele noastre. Cumparam o varza, o taiem in patru si fiecare dintre sectiune poate fi incorporata in 4 retete culinare geniale, sanatoase si usor de preparat!



Pentru cei care chiar doresc sa ia exercitiul in serios, cele trei sferturi ramase pot fi ambalate in folie izolanta si pastrate in sertarul de legume, in frigider. Patru zile, patru retete, dar doar pentru cei cu stomac puternic!
Salata de varza cu ridichi si oregano
Salata de fata se prepara foarte rapid si este deosebit de sanatoasa. Varza contine antioxidanti, vitamine numeroase si minerale esentiale pentru vitalizarea intregului corp. Salata noastra se prepara cu varza tocata la cutit, ridichi taiate fideluta, oregano din plin (proaspat si BIO daca gasiti), un praf de sare si ulei de masline.
Supa de varza cu cartofi
Supa de varza este indicata pentru cei care sufera de ulcer, pentru cei care doresc sa se refaca dupa o perioada de stres si oboseala. Nu uitati ca varza este indicata si pentru persoanele care sufera de depresie sau de anxietate. Cum se prepara supa de varza cu cartofi? Varza se fierbe dupa ca a fost taiata fideluta. Cand este deja putin patrunsa, se adauga cartofi, plante aromatice ( cimbru si busuioc sunt cele mai indicate) si morcov dat pe razatoarea mare, aproape de final, pentru a nu-si pierde din consistenta si din substantele nutritive.
Spaghete cu varza
Spaghetele se fierb pana cand devin putin moi. Se lasa in oala cu apa fierbinte, dar jos de pe foc, pana cand se mai inmoaie putin. Se clatesc si apoi se amesteca cu varza taiata fidelute lungi. Se adauga ulei de masline, patrunjel din plin, un praf de sare si totul se caleste intr-un wok sau intr-o tigaie incapatoare.
Pui la cuptor cu varza noua
Puiul se lasa la cuptor pana cand se fragezeste. Langa el se pune varza taiata cubulete sau fideluta. Se adauga mici bucati de rosii si se lasa pana cand totul se rumeneste usor, pana cand preparatul prinde o culoare aurie. La final, pe farfuria pe care servim preparatul, adaugam si un sos de iaurt si mujdei.



sursa foto: www.sxc.hu


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0