Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimente care te ajuta sa ai un abdomen plat

Alimente care te ajuta sa ai un abdomen plat
Daca vrei sa ai un abdomen plat dar sportul nu te ajuta pe cat ti-ai dori, atunci e posibil ca problema ta sa vina din alta parte - de vina poate sa fie alimentatia. Iata ce trebuie sa schimbi in alimentatia ta daca ai un sistem digestiv mai lenes si iti garantam ca te vei simti mai usoara, mai sexy si mai increzatoare intr-o saptamana...


1. Mananca doua tipuri de fibre. Incepe ziua cu micul dejun, cu o cana de apa bauta pe stomacul gol sau cu intregul ritual despre care am vorbit aici. Mananca o portie de cereale cu iaurt pentru a-i oferi organismului cantitatea de fibre de care are nevoie intr-o zi. Cele mai bune cereale care ajuta sistemul digestiv sunt taratele si psyllium.
2. Mananca mai putina sare si include in dieta zilnica alimente bogate potasiu. Cei mai multi dintre noi consumam o cantitate dubla de sare fata de cea recomandata (asta pentru ca toate alimentele pe care le cumparam contin si ele sare). In ceea ce priveste sursele de potasiu, bananele si cartofii ajuta organismul sa scape de apa in exces. Surse de potasiu, in portii: un cartof, o banana, o papaya, o jumatate de cana de suc de tomate, o mana de spanac fiert, o portocala.
3. Bea apa simpla, limonada, sucuri proaspete de fructe, lapte, cafea, ceaiuri. Renunta la bauturile alcoolice sau racoritoare cu zahar, sorbitol, xylitol - ele umfla burta si au un aport mare de calorii.
4. Mananca gustari sanatoase precum sunt fructele crude sau uscate, stafidele sau nucile. Renunta la bomboanele din comert, ca guma de mestecat, croissante sau chipsuri. Nevoia de a manca ceva dulce va fi satisfacuta cu cateva fructe deosebit de dulci.
5. Mananca iaurt gol sau cu fructe naturale si cereale. Iaurtul inlesneste tranzitul intestinal si astfel te ajuta sa obtii un abdomen plat.
6. Mananca legume si fructe proaspete. Desi sunt sanatoase, acestea au un volum mare si iti pot umfla burta inutil. Este recomandat sa mananci echivalentul a 4-5 cani de legume proaspete pe zi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre abdomen plat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mananca

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0