Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimente pentru mic dejun satios, dar care nu ingrasa

de Camelia Diaconu la 2020-08-25
Alimente pentru mic dejun satios, dar care nu ingrasa
O alimentatie echilibrata ne conduce catre un stil de viata sanatos, care ne ofera o stare de bine, atat la nivel fizic, cat si mental. Tocmai din acest motiv, auzim tot mai des ca alimentele pe care le consumam trebuie alese cu grija, la fel si numarul caloriilor. Pentru a nu ne ingrasa, fiecare calorie conteaza, tocmai din acest motiv, iti recomandam alimente pe care poti sa le consume oricand, dar mai ales la micul dejun, pentru a-ti procura energie si care nu ingrasa.


Micul dejun este masa importanta a zilei, masa care ne ofera energie inca de la primele ore ale diminetii si ne ajuta sa ne punem pe picioare. Daca vrei sa slabesti, cel mai important este sa nu sari peste prima masa a zilei, ci sa incerci sa consumi alimente care iti ajuta organismul sa functioneze in parametrii normali.
 
Pepene rosu. Este sezonul pepenului rosu, fructul care contine un procent de 92% apa si care ne ajuta sa ne hidratam la orice ora din zi. Pepenele rosu este recomandat la prima ora a diminetii pentru a-ti oferi energie, dar si pentru faptul ca este un fruct sarac in calorii. De asemenea, specialistii in nutritie ne recomanda un consum regulat de pepene deoarece este bogat in apa si ofera senzatie de satietate mult mai repede.
 
Fructe de padure. Si ele sunt recomandate pentru orice masa deoarece au un continut sarac de calorii, un bol de marime medie are aproximativ 50 de calorii. Fructele de padure sunt recomandate la micul dejun alaturi de iaurt si de fulgi de cereale pentru ca au rolul de a combate stresul celular, sunt bogate in micronutrienti si te pot ajuta sa prinzi energia de care ai nevoie pentru intreaga zi.
Ardei gras. Este leguma ideala pentru consum datorita numarului mic de calorii si o poti manca oricand. Fie ca alegi dimineata pentru sandwich, fie la pranz sau seara in salata. Ardeiul gras rosu, galben sau verde este bogat in vitamina C si contine catitatea de fibre de care corpul tau are nevoie pentru a functiona normal. 
 
Spanac. Spanacul are in compozitie un complex de vitamine, dar si nutrienti precum claciu, zinc, potasiu. Este recomandat si in curele de slabire deoarece contine un numar mic de calorii, dar este recomandat si pentru micul dejun deoarece il poate transforma intr-o masa delicioasa si foarte satioasa.
 
Telina. Cu nenumarae beneficii, telina este leguma pe care o poti consuma oricand, la orice ora deoarece contine vitamina A, vitamina K si potasiu. Este foarte saraca in calorii, vorbim despre aproximativ 6 calorii pentru o telina de dimensiuni medii, dar foarte gustoasa. Telina poate fi consumata si in supe, mancaruri si salate.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 18 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0