Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aloe vera, remediu naturist pentru bolile de inima

de Alina Ilie la 2016-09-23
Aloe vera, remediu naturist pentru bolile de inima
Gelul de aloe vera a fost folosit de mii de ani pentru a vindeca o serie de afectiuni. Contine apa in proportie de 95-99%, glicoproteine si polizaharide. Glicoproteine ​​stopeaza durerea si inflamatia, in timp ce polizaharidele accelereaza procesul de vindecare al ranilor si arsurilor.


Pe de alta parte, sucul de aloe vera este de mare ajutor pentru mentinerea sanatatii inimii. Cercetarile au confirmat ca poate preveni atacurile de cord si accidentul vascular cerebral.

Sucul de aloe este bogat in vitaminele A, C, D, E, vitamine din complexul B, acid folic si niacina. De asemenea, contine minerale, cum ar fi cupru, magneziu, calciu, potasiu, zinc, sodiu si fier, aminoacizi si enzime.

Sucul de aloe vera ofera o multime de beneficii pentru sanatate. In primul rand stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la detoxifierea organismului, datorita continutului ridicat de antioxidanti.

In al doilea rand, studii recente au demonstrat ca poate reduce nivelul de zahar la persoanele cu diabet zaharat de tip 2.
De asemenea, exista dovezi ca sucul de aloe vera poate combate constipatia, din cauza continutului ridicat de apa si enzime, dar, atentie, nu este recomandat pentru probleme digestive, deoarece poate provoca crampe abdominale si diaree.

Rezultatele unui studiu publicat in Journal of Nutritional Science and Vitaminology au aratat ca administrarea sucului scade nivelul de colesterol cu 30%. Mai mult, reduce nivelul trigliceridelor in timp ce creste colesterolul bun. Acest lucru este foarte important deoarece echilibreaza nivelul de colesterol din sange.

Potrivit nutritionistilor, sucul de aloe imbunatateste sanatatea inimii in doua moduri: deoarece contine o cantitate mare de vitamina C, imbunatateste circulatia sangelui, intareste venele si arterele, iar in al doilea rand substanele nutritive din compozitia lui dilata vasele capilare si oxigeneaza sangele, protejans astfel sistemul cardiovascular.

Potrivit unui studiu la care au participat 5.000 de pacienti, s-a abservat o scadere a frecventei atacurilor anginoase, reducandu-se numarul de medicamente administrate. La sfarsitul studiului, pe langa reducerea colesterolului, a trigliceridelor si a nivelului de zahar din sange, s-a observat ca 85% dintre pacienti au avut un ritm cardiac normal.

In concluzie, conform cercetarilor a reiesit ca aloe vera:
- scade nivelul colesterolului rau (LDL);
- creste nivelul de colesterol bun (HDL);
- scade numarul trigliceridelor;
- scade tensiunea arteriala;
- stabilizeaza ristmul cardiac;
- reduce aparitia durerilor in piept (angina pectorala).

Cum se administreaza sucul de aloe vera?

30 de ml de suc consumat zilnic, timp de 12 saptamani, poate reduce colesterolul cu 15%, lipoproteinele cu densitate joasa cu aproximativ 18%, iar trigliceridelel, cu 30%. Doza se creste treptat, cu acordul medicului.

Este disponibila si sub forma de capsule, insa inainte de administrare cititi cu atentie prospectul.

Sursa: universityhealthnews.com
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.94 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aloe vera

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre boli de inima

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0