Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alternativa buchetului cu trandafiri de Dragobete: buchetul de baloane cu heliu

de Sunt Fericita la 2016-02-19
Alternativa buchetului cu trandafiri de Dragobete: buchetul de baloane cu heliu
Luna februarie este numita si luna iubirii si este considerata cea mai frumoasa perioada din an! Dragostea pluteste in aer, iar indragostitii creativi cauta sa ofere persoanei iubite un cadou cu totul original. Acestia au acum o alternativa ce le vor depasi asteptarile, un buchet cu totul deosebit.



Buchetele de trandafiri, ciocolata si clasicul ursulet de plus au devenit cliseice

Daca vrei sa-ti surprinzi cu adevarat perechea, o poti face cu un buchet imens de baloane cu heliu in forma de inimioare. Persoana iubita poate fi capricioasa atunci cand vine vorba de flori, insa baloanele ii vor inveseli ziua oricui.

Un buchet de baloane cu heliu poate fi personalizat cu mesaje de dragoste si rezista intre doua si patru saptamani. Spune-i “Te iubesc!” intr-un mod unic si public cu un buchet de baloane.

Se spune ca nu conteaza cadoul, ci gestul. O declaratie de iubire ar fi cel mai frumos gest pe care l-ai putea face pentru perechea ta de Dragobete.

In plus, acesta au un efect woow si perechea ta va fi foarte incantata sa faca poze cu care sa se mandreasca pe Facebook si pe Instagram.
 
Nimic nu “striga” mai tare “Te iubesc!” decat un buchet mare de inimi plutitoare!



Sfaturi pentru alegerea cadoului perfect de Dragobete
Daca esti nehotarat in privinta cadoului, ti-am pregatit cateva sfaturi care sa te ajute sa il alegi pe cel mai potrivit:

1. Evita sa ii oferi buchete de flori si bomboane de ciocolata de Dragobete, cadouri pe care toata lumea le cumpara.
2. Daca vrei sa fii original si sa-i cumperi un buchet de baloane, ai grija sa il personalizezi cu mesaje de dragoste. Combina baloane de folie in forma de inimioara, cu baloane in forma de ursulet si baloane inscriptionate pentru un efect cu adevarat romantic!
3. Organizeaza o intalnire romantica in care, in loc sa-i umpli camera cu trandafiri, care pot deveni foarte scumpi, mai bine o umpli cu baloane in forma de inimioara.



Daca te intereseaza sa afli mai multe sfaturi despre cum sa alegi cadoul perfect, inspiratie si idei de buchete cu baloane, citeste articolul complet pe blogul BluParty.


Daca ar fi sa te decizi intre bomboanele clasice de ciocolata si buchetul de baloane in forma de inima, ce ai alege?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragobete

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0