Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajatori de Top - cel mai mare targ de joburi din aceasta toamna

Angajatori de Top - cel mai mare targ de joburi din aceasta toamna
Vineri si sambata, pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, are loc editia cu numarul 15 a targului de cariera Angajatori de Top. La targul de joburi din aceasta toamna sunt prezente companii lider de piata din cele mai importante industrii din Romania: IT&C, Consultanta, Financiar-Banking, Inginerie, Retail si Audit. Intrarea la eveniment este gratuita si se face pe baza de CV.


Angajatori de Top, cel mai mare targ de cariera din Romania, este un eveniment in cadrul caruia candidatii in cautarea unui job pot interactiona in mod direct cu reprezentanti ai companiilor participante. Ofera candidatilor sansa de a interactiona cu recruiterii si managerii de resurse umane si de a aplica direct la job-ul dorit. Joburile sunt in domenii variate precum IT & Software, Consultanta, Inginerie, Retail, Finance&Banking.
La cea de-a 15 -a editie a targului de cariera vor participa 90 de companii, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15.000 de profesionisti si studenti care au ocazia sa aplice pentru 3.300 de pozitii deschise de companiile participante. Targul este organizat in Bucuresti la Sala Palatului pe 25 si 26 octombrie intre orele 10:00-17:00.
Si anul acesta oferta angajatorilor acopera o varietate foarte mare de domenii de activitate si nivele de experienta: dezvoltare software, securitate IT, support tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii, bancar, vanzari, inginerie, constructii, resurse umane si consultanta.
In urma centralizarii informatiilor cu privire la pozitiile deschise de companiile participante la Angajatori de Top, a reiesit faptul ca 25% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidati juniori, 50% pentru specialisti si 25% pentru seniori si manageri.
Topul domeniilor cu cele mai multe oportunitati de cariera arata astfel:
1. IT &C
2. Inginerie
3. Client service
4. Supply Chain & Logistics
5. Sales
6. Financiar – Bancar
7. Marketing
8. Productie
9. Juridic
10. Resurse umane
11. Turism
Mentionam cateva dintre companiile care recruteaza pentru programe dedicate studentilor: BRD - Groupe Société Générale, Humangest Group, Cegeka, HP, Groupama Asigurari, ProCredit Bank, IBM, L’Oréal Romania, G2 Travel, Microchip Technology, National Instruments, Genpact etc
Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE - sistem lansat in premiera de Angajatori de TOP. Tot ce trebuie sa faca un candidat este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar. CV-ul BarCODE va fi scanat de angajatori si va ramane in baza de date putand fi accesat si dupa finalizarea evenimentului.
In cadrul evenimentului, vizitatorii au ocazia sa:
- participe la 5 conferinte tematice si 21 de workshop-uri de cariera sustinute de: JTI, IBM, Dell, EY, Mondelēz Romania, Rewe, Brainspotting, HP, BRD – Groupe Société Générale, Humangest Group, Genpact, Microsoft, BearingPoint, Accenture, IXIA, Bitdefender, McDonald’s Romania, Educativa
- beneficieze de consiliere in cariera cu privire la modul de prezentare a CV-ului: continut, aspect, relevanta in raport cu angajatorii pe care ii vizeaza. La standul CV Clinic vor primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane cu privire la modalitatile de redactare a CV-ului si sfaturi despre cum isi pot imbunatatit CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor.
Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 - 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Sursa: Techcafe.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cariera

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre workshop

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0