Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Antrenamentul la olita: cum sa inveti copilul ca faca la olita in timpul zilei, in numai o saptamana

Antrenamentul la olita: cum sa inveti copilul ca faca la olita in timpul zilei, in numai o saptamana
Invatarea copilului cu olita nu trebuie neaparat sa fie o sarcina dificil de realizat si nici una stresanta. Chiar daca treci pentru prima oara prin aceasta experienta, cu atentie si insistenta, vei reusi in numai o saptamana.


In primul rand, nu te astepta ca micutul sa reuseasca din prima. Vei avea de spalat chilotei si de spalat pe jos chiar si de 7 ori, dar numai in primele zile. Ceea ce poti face ca sa nu pierzi prea mult timp cu spalatul si sa stai mai mult cu copilul este sa tai un prosop in mai multe bucati late cat o palma si ceva mai lungi; impatureste-le pana au cam 3 degete latime (si lungi de o palma) si foloseste-le ca niste absorbante, in chiloti. Fii fara grija, nu vor cadea de acolo. Astfel, daca se intampla accidente, nu vei mai avea de sters ditamai balta de pe jos.

Cele mai bune momente ale zilei pentru invatarea cu olita sunt dimineata, dupa ce se trezeste si dupa-amiaza. Este indicat sa folosesti scutece de unica folosinta pe perioada somnului, deocamdata, pentru a nu coplesi copilul cu atatea schimbari si lucruri noi de invatat.

Lasa copilul sa manance, sa bea apa si sa se joace ca de obicei, dar aseaza-l pe olita la fiecare 15 minute. Nu folosi scutece de unica folosinta in timpul zilei, pe perioada antrenamentelor la olita, pentru ca e posibil ca micutul sa scape acolo si nu in oala. Cand face pe el, explica-i despre ce e vorba, lauda-l daca reuseste sa se abtina si, cel mai important, nu il certa.
 
Daca este cald, il poti lasa pe cel mic dezbracat prin curte, desigur, sub supravegherea ta. Este mai amuzant si pentru el. Daca se va intampla sa scape pe el, va observa singur si va incerca sa faca in asa fel incat sa nu se ude – asta este foarte important, pentru ca astfel va reusi mai repede sa faca la oala, tocmai pentru a nu se murdari.

Oricat de ciudat ar parea, tu ar trebui sa fii primul exemplu pentru el. Arata-i cum se face. Tu, matusile sau bunicile pot fi model pentru fetite, iar tatal sau bunicul, pentru baietel.

Poti incerca si cu recompense, insa nu exagerat. Pana la urma, ceea ce vrei sa il inveti este un proces normal si absolut obisnuit pentru toti copii si adultii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antrenamente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre olita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scutece

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0