Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Apa de trandafiri - beneficii pentru sanatate

Apa de trandafiri - beneficii pentru sanatate
Apa de trandafiri - beneficii pentru sanatate

Apa de trandafiri a fost folosita inca din Antichitate, atat in cosmetica cat si in medicina. Trandafirul este o floare sacra pentru multe popoare din lume, un simbol etern al frumusetii, elegantei si dragostei.


Apa de trandafiri, rezultata din distilarea petalelor de trandafiri, are beneficii importante asupra pielii si parului. Trandafirii care sunt folositi in prepararea uleiurilor esentiale provin din Turcia, Franta, Bulgaria si Maroc.
Uleiul si apa de trandafiri sunt recomandate pentru ingrijirea podoabei capilare, intrucat reduc inflamatiile de la nivelul scalpului, favorizeaza circulatia sanguina si cresterea parului si previn alopecia.
Apa de trandafiri are un efect de hranire intensa a pielii si este potrivita pentru toate tipurile de ten. Are proprietati tonice si este ideala pentru pielea uscata, normala sau sensibila, deoarece pastreaza tenul hidratat si revigorat.
Poate fi folosita ca si tonic facial, parte a rutinei de curatare a tenului.
Datorita proprietatilor antiseptice, antibacteriene si cicatrizante, apa de trandafiri reduce inflamatiile si roseata, amelioreaza aspectul pielii uscate, limiteaza aparitia acneei si incetineste procesul de imbatranire a pielii.
Inchide porii, indeparteaza cearcanele si pungile formate sub ochi, amelioreaza dermatitele, eczemele, acneea si rosaceea.
Baia cu infuzie de trandafiri este un remediu excelent pentru afectiunile sistemului nervos, are efect de tonifiere, inlatura oboseala, anxietatea.
Apa de trandafiri, in afara faptului ca este un produs cosmetic natural, ajuta pacientii bolnavi de reumatism si pe cei care au dureri lombare.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.6 din 5 - 5 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa de trandafiri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cosmetica

Spune-ne opinia ta despre "Apa de trandafiri - beneficii pentru sanatate"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 - 1 =

Cele mai citite articole

Viata ne aduce pe toti in momente in care simtim ca nu mai putem sa ne ridicam de jos, ca nu mai ...
Un studiu demonstreaza ce se intampla atunci cand mai multe antibiotice sunt combinate, iar anumite ...
Cele mai importante beneficii ale ceaiului de lavanda includ relaxarea corpului, reducerea ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Vreu un regim care nu mi se face foame nici pofta de dulce si care sa ma ...
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0