Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apa te ajuta sa scapi de kilogramele in plus

Apa te ajuta sa scapi de kilogramele in plus
Apa este un aliat de nadejde atunci cand vrei sa slabesti, te ajuta sa te simti mai sanatoasa si plina de energie. Un studiu recent arata ca persoanele care tin cura de slabire si beau zilnic 2 pahare de apa inainte de a manca, pot pierde cu 2 kilograme mai mult decat cele care nu consuma apa inainte de masa.


Un profesor de la Universitatea Virginia din SUA spune ca apa diminueaza senzatia de foame. Persoanele care tin cura de slabire si beau zilnic 2 pahare de apa inainte de a manca, pot pierde cu 2 kilograme mai mult decat cele care nu consuma apa inainte de masa.
Acest studiu demonstreaza ca femeile care consuma mai multa apa in timpul dietei slabesc mult mai rapid decat cele care beau sub 1 litru de apa pe zi.
Medicii recomanda sa consumam minim 2 litri de apa pe zi, insa acest total poate proveni din sucuri naturale, ceaiuri si alimente (grapefruit, pepene rosu, pepene galben, etc).
Bauta cu o jumatate de ora inainte de masa, apa creste senzatia de satietate, ajutandu-te sa mananci mai putin si, in felul acesta, sa slabesti.
Apa minerala carbogazoasa sau plata iti confera o senzatia de satietate si te impiedica sa consumi portii generoase de mancare.
Numeroase studii sustin ca hidratarea constanta impiedica organismul sa retina lichide. Apa accelereaza metabolismul, previne balonarea si ajuta la functionarea corespunzatoarea a rinichilor.
Stiai ca e bine sa bei apa calda cu lamaie dimineata? Nutritionistii recomanda sa inlocuim cafeaua de dimineata cu un pahar de apa calda cu lamaie. Apa plata cu lamaie stimuleaza sistemul digestiv si te ajuta sa pierzi in greutate.
Apa te hidrateaza si energizeaza, curata organismul de toxine, te ajuta sa slabesti mai usor dar si sa te mentii in forma.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.86 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toxine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceaiuri

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0