Aperitive
Tzatziki
Nu exista ceva mai usor de preparat decat aceasta gustare, masa usoara sau aperitiv simplu, cu calorii putine si delicios. Poti sa faci o portie dubla care se va pastra bine in frigider pentru a doua ... [citeste mai mult]
Ciuperci umplute cu legume
Ingrediente:
10 ciuperci potrivite,
1 morcov,
1 ceapa,
1 telina,
1 pastarnac,
100 gr. cascaval,
patrunjel,
2 linguri de ulei,
sare,
... [citeste mai mult]
Crochete de peste
Ingrediente:
1,5 kg peste,
250 g ceapa,
3 oua (2 pentru crochete din peste + 1 ou pentru prajit),
1 lingurita piper rasnit,
sare,
ulei pentru prajit,
... [citeste mai mult]
Tartine cu branza de vaci
Ingredinete:
branza de vaci,
smantana,
chimen,
ceapa,
masline.
Mod de preparare:
Branza se freaca bine ca sa se marunteasca, apoi se amesteca cu smantana. ... [citeste mai mult]
Chiftelute in sos picant
Ingrediente pentru bilute:
300 gr carne tocata,
3 felii de paine (se foloseste doar miezul),
500 ml iaurt,
1 ou intreg,
1 ceapa mica(sau 1 fir de ceapa verde),
... [citeste mai mult]
Pasta de branza cu sardine
Ingrediente:
200 gr branza proaspata de vaci,
1 lingura plina cu smantana (sau iaurt),
1 conserva fileuri de sardine in ulei (de 100 gr),
1/2 ceapa,
1/4 legatura ... [citeste mai mult]
Rulouri cu carnaciori
Ingrediente:
8 carnaciori,
4 linguri cu mustar,
1 foaie de aluat,
6 linguri cu malai,
seminte de rozmarin,
2 oua batute.
Mod de preparare:
1. ... [citeste mai mult]
Ciuperci in aluat
Ingrediente:
12 ciuperci maricele,
2-3 crengute de cimbru,
1 ceapa,
300 g aluat frantuzesc (preperat in prealabil sau cumparat),
mozzarella,
sare,
... [citeste mai mult]
Ardei umpluti cu ciuperci
Ingrediente:
4 ardei grasi,
300 g ciuperci proaspete,
2 linguri cu ulei de masline,
1 ceapa,
100 g mozzarella,
5-6 frunze de busuioc proaspat,
150 ml ... [citeste mai mult]
Corabioare
Ingrediente:
2 lamai,
1 peste afumat,
200 g de crema de branza,
1-2 fire de ceapa verde,
2 linguri cu unt,
50 g de nuca,
100 g de smantana,
... [citeste mai mult]
Ciuperci a la grec
Ingrediente:
1 kg de ciuperci,
50 ml de ulei,
1 legatura de marar,
1 legatura de patrunjel,
100 ml de vin,
4 cepe mari,
1 lamaie,
piper rasnit,
... [citeste mai mult]
Clatite cu ficatei
Ingrediente:
12 ficatei,
6 clatite,
2 catei de usturoi,
3 linguri cu unt,
1 ceapa mica,
cascaval ras,
sare,
piper.
Mod de preparare:
Se ... [citeste mai mult]
Bilute de cascaval
Ingrediente:
250 g de cascaval,
100 g de faina,
70 g de margarina,
120 ml de lapte,
3 oua,
100 ml de ulei,
100 g de pesmet,
salata verde,
... [citeste mai mult]
Ardei umpluti cu tofu
Ingrediente:
4-6 ardei grasi nu prea mari,
300 g branza vegetala din soia (tofu)
100 g margarina Rama
1 ceapa mare sau 1 legatura ceapa verde
1 lingurita boia dulce
... [citeste mai mult]
Chec aperitiv
Ingrediente:
200 g faina
6 oua
100 g masline negre fara samburi
100 g masline verzi fara samburi
400 g sunca
150 g telemea de oaie
200 ml lapte
2 felii ... [citeste mai mult]
Tartine rapide
Iata un aperitiv ce se prepara rapid si care este extrem de gustos: [citeste mai mult]
Cititorii site-ului au evaluat articolele din sectiunea "Aperitive" cu
4.16 / 5
din 1209 evaluari
Cele mai citite articole
Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...