Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aproape 2.000 de turisti isi petrec ultima zi din an pe partiile de pe Valea Prahovei

Aproape 2.000 de turisti isi petrec ultima zi din an pe partiile de pe Valea Prahovei
Aproximativ 2.000 de turisti care isi petrec Revelionul in statiunile de pe Valea Prahovei se afla in ultima zi a anului 2011 pe partiile practicabile din Sinaia, Busteni si Azuga. Reprezentantul Salvamont Sinaia, Dumitru Lamba, a declarat ca pe partiile practicabile in aceasta statiune, respectiv Valea Dorului 1 si 2, Varianta si Valea Soarelui, se afla in ultima zi a anului circa 400 - 500 de turisti care practica sporturi de iarna.


Stratul de zapada masoara intre 20 si 50 de centimetri, toate instalatiile pe cablu care deservesc aceste partii functioneaza, iar vremea este buna.

De asemenea, conditii foarte bune de schi sunt pe partia Kalinderu 1, din statiunea prahoveana Busteni.

Aproximativ o mie de turisti se afla sambata pe domeniul schiabil din Busteni, turistii avand la dispozitie si o partie de sanie, amplasata in partea superioara a partiei Kalinderu 1, dar si un Fun Park amplasat la baza acesteia.

Administratorul partiei Kalinderu, Ion Vasilescu, a afirmat ca stratul de zapada compactata masoara 20 - 25 de centimetri, dar si ca partia de sanie este foarte aglomerata.

Kalinderu 1 este deservita de o instalatie de iluminat nocturn formata din 66 de stalpi, pe care exista cate doua corpuri de iluminat, si de o instalatie de sonorizare, prin intermediul careia se difuzeaza muzica.

Partia si parcul de distractii, care este dotat cu iluminat nocturn si in care sunt functionale o partie de schi pentru incepatori, o sanie-tobogan, un carusel si o banda de tubbing, vor ramane deschise in ultima zi a anului pana la ora 20,00.

Alte cateva sute de turisti schiaza sambata pe cele doua partii din Azuga, respectiv Cazacu si Sorica.

Administratorul domeniului schiabil din aceasta statiune, Vasile Richea, a declarat ca pe Cazacu se schiaza la incepatori, unde functioneaza un babyschi cu o lungime de 110 metri, si pe Varianta, deservita de un teleschi cu o lungime de 340 de metri.

De asemenea, pe Sorica se practica sporturi de iarna tot la categoria incepatori, pe partea deservita de banda rulanta care are o lungime de 90 de metri si pe partea deservita de un babyschi cu o lungime de 150 de metri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre turisti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0