Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Asa iti distrugi singura parul vopsit! Evita aceste greseli!

de Viorica Ghinea la 2020-07-20
Asa iti distrugi singura parul vopsit! Evita aceste greseli!
Parul vopsit nu este usor de intretinut, asa ca multe femei cad in capcanele pe care le are ritualul de ingrijire a acestuia. Te-ai gandit pana acum ca multe dintre obiceiurile pe care le ai iti distrug podoaba capilara vopsita? Iata ce greseli tinzi sa faci si cum le poti evita de acum incolo!


5 greseli pe care le faci pe parul vopsit


1. Nu te speli cu sampon violet

Parul vopsit blond reprezinta o adevarata provocare. Acesta isi pierde repede stralucirea si supletea, lasand impresia ca nu te-ai mai vopsit de mult timp. Solutia? Include in ritualul de ingrijire a podoabei capilare samponul violet. Cum actioneaza acest produs? Ei bine, pigmentul violet pe care il contine acesta neutralizeaza galbenul si te ajuta sa te bucuri de cosite in tonuri reci. Citeste bine ambalajul samponului violet si respecta instructiunile de pe eticheta, pentru ca rezultatele sa fie asa cum iti doresti. Nu folosi acest produs mai des de o data pe saptamana.

2. Aplici o vopsea mai inchisa pentru a ascunde radacinile albe

Poate ca ti se pare normal sa iti ascunzi firele de par alb cu o vopsea ce are cateva tonuri mai inchise decat nuanta ta naturala, insa specialistii in domeniu afirma ca aceasta este o greseala mare. O vopsea mult mai inchisa decat parul tau natural poate oferi un aspect dramatic, unul care va oferi impresia ca esti mai in varsta. Care este cea mai buna decizie pe care o poti lua in acest sens? Indreapta-ti atentia spre vopselele mai deschise si te vei bucura de cele mai bune rezultate. Un colorist talentat va alege un produs care sa iti avantajeze nuanta pielii si va realiza si cateva suvite cu un ton ori doua mai deschise pentru a oferi un contrast interesant. Aceasta reprezinta cea mai buna metoda de ascundere a firelor de par alb.

3. Nu iti protejezi podoaba capilara in sezonul cald

Asa cum pielea ta are nevoie de protectie solara, la fel si parul tau necesita o ingrijire speciala in sezonul estival. Alege un produs cu factor de protectie, care sa tina la distanta actiunea pe care o au soarele, clorul si apa sarata. Inainte de a intra in apa, protejeaza-ti cositele vopsite cu o casca ori pulverizeaza un spray special pe ele. De asemenea, este recomandat sa aplici si dupa aceea un sampon cu actiune delicata, care sa nu agreseze firele de par.

4. Iti vopsesti parul in nuante inchise iarna

Obisnuiesti sa iti vopsesti parul mai deschis in sezonul estival si mai inchis pe timpul iernii? Daca ai raspuns afirmativ la aceasta intrebare, afla ca faci o greseala mare. Bineinteles, aceasta metoda le avantajeaza pe unele reprezentante ale sexului frumos, pe cele care au pielea maslinie. Daca ai pielea mai deschisa la culoare, nu ar trebui sa iti faci un obicei din acest lucru, ci sa te lasi pe mana un specialist.

5. Faci schimbari bruste de culoare

Chiar daca te tenteaza sa iti faci schimbari bruste de culoare, nu ar trebui sa cazi prada acestei provocari, ci sa optezi pentru o modificare treptata. Astfel iti protejezi parul vopsit de actiunea nociva pe care o au pigmentii produselor aflate la poluri opuse din punct de vedere cromatic.

Tu ai facut pana acum aceste greseli pe parul vopsit? Evita-le pe cat posibil pentru a-ti proteja podoaba capilara.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par vopsit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vopsea de par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aranjarea parului

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0