Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aveti doi copii? Stiti cand au nevoie de camera lor?

de Ana-Maria Tudor la 2014-09-12
Aveti doi copii? Stiti cand au nevoie de camera lor?
Ce poate face un cuplu mai fericit decat venirea pe lume a copiilor? Nasterea primului copil aduce in sufletul parintilor sentimente greu de descris, chiar si pentru cei care au trecut deja prin asta.


Sa nu credeti ca emotia si fericirea dispar la a doua nastere sau la a treia. Bucuria de a fi parinte si nerabdarea de a-ti tine in brate bebelusul raman la fel de mari.

Studiile oamenilor de stiinta arata ca parintii care au doi sau trei copii sunt mult mai impliniti, la fel si copiii care au cel putin un fratior sunt mai fericiti, au parteneri de joaca, de socializare si invata sa imparta ceea ce le apartine de la o varsta frageda. Asta ii transforma in adulti mai buni, mai blanzi, cu simtul umorului si responsabilitatii si cu o dorinta de a imparti ceea ce au cu altii demna de apreciat.

Tocmai din acest motiv medicii recomanda parintilor sa lase copiii sa doarma in aceeasi camera cand sunt mici. Dar cand stim ca a venit timpul sa ii separam? Ca au nevoie de intimitate, de spatiu personal, de timp doar pentru ei, pe scurt de camera lor?

Ei bine, nicio lege din lume nu precizeaza la ce varsta copiii au nevoie de camera lor, insa noi, parintii, stim sigur cand este nevoie sa facem acest pas! Observam micile neintelegeri dintre frati, capcanele intinse unul altuia, coatele date la masa si vesnica bataie cu perne de seara inainte de culcare.

In cazul in care locuiti intr-un apartament cu doua camere, care nu va permite sa decorati un dormitor pentru fiecare copilas, nu va panicati! Aveti o multime de solutii la indemana.

Alegeti camera cea mai mare din casa - dormitorul sau sufrageria, achizitionati o usa rabatabila si impartiti camera in doua. Apelati la tapet in loc de vopsea si decorati diferit fiecare dintre cele doua "mini camere", fiecare pe placul micutului care "va locui" in ea.

Luati fiecaruia dintre micuti un pat de o persoana, care sa nu ocupe prea mult din spatiul si asa redus si aplicati cateva rafturi pe perete in care sa isi aseze jucariile si caietele.

Daca sifonierul ar ocupa prea mult spatiu, recurgeti la accesoriile pentru haine pe care le gasiti in supermarket-uri: bara de metal cu picior, pe care veti aseza hainutele pe umerase, iar in parti puteti aseza cutii frumos ambalate cu hainutele care merg stranse.

Cu un efort minim si un buget destul de redus, ati rezolvat problema. Copiii dvs. nu se vor mai certa din senin, fiecare are camera lui si toata lumea este impacata si fericita.

Sa ne spuneti daca a functionat!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre camera copii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0