Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bank Leumi a intrat in programul Prima Casa 4

Bank Leumi a intrat in programul Prima Casa 4
Bank Leumi Romania si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) au semnat un protocol de participare a institutiei de credit la etapa a IV-a a programului Prima Casa.


Banca va acorda credite in limita unui plafon de 7,2 milioane euro, finantand atat cumpararea de locuinte finalizate sau in constructie, cat si achizitia de imobile care urmeaza sa fie construite.

Conditiile de acordare a imprumuturilor raman neschimbate fata de etapele precedente ale programului. Astfel, pentru imprumuturile in lei, dobanda va fi egala cu ROBOR la trei luni + 2,45% (marja bancii), iar pentru cele in valuta, dobanda va fi de EURIBOR la trei luni + 3,95%, se arata intr-un comunicat al bancii.

Valoarea comisionului cuvenit FNCGIMM este de 0,49%/an.

Pentru un credit in valoare de 57.000 de euro contractat pe o perioada de 30 de ani, DAE (dobanda anuala efectiva) va fi de 5,91%, rata lunara va fi 324 euro, iar suma totala platibila va fi de 119.223 euro. Pentru un credit in valoare de 245.000 de lei angajat tot pe o perioada de 30 de ani, DAE va fi 9,29 %, rata lunara 1.912 lei, in timp ce suma totala platibila de client va fi de 701.013 lei. In acest exemplu s-au folosit indicii de referinta valabili la 30 septembrie, EURIBOR la 3 luni - 1.55% si ROBOR la 3 luni - 6.21%.

Bank Leumi Romania, subsidiara a Bank Leumi le-Israel, este prezenta in Romania din anul 2006 si are o retea de 30 de unitati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prima casa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre romania

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dobanda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre credit

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0