Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Barbatul RAC. Vezi cum sta cu dragostea, profesia si banii

Barbatul RAC. Vezi cum sta cu dragostea, profesia si banii
Intre 22 iunie si 22 iulie harta cerurilor ne arata zodia racului. Pentru ca este o zodie influentata de apa, cel nascut in zodia racului este o persoana foarte profunda din punct de vedere spiritual, calda si sensibila, dar temperamentala in acelasi timp. Citeste mai departe ce trasaturi il caracterizeaza pe barbatul rac si cum sta la capitolul dragoste, profesie si bani...


Barbatul rac e ATENT. Unele din principalele caracteristici ale barbatului rac sunt caldura si amabilitatea pe care o are fata de prieteni si familie. Barbatul rac va fi mereu atent la sentimentele celor din jur si va avea grija sa nu raneasca vreodata pe cineva.
Barbatul rac e PLIN DE COMPASIUNE, intr-atata incat se spune despre el ca nu ar omora nici o musca. Are in sange dorinta de a intelege oamenii si, pentru a face parte din cercul sau de protectie, trebuie sa ii arati ca esti de incredere.
Barbatul rac e SENSIBIL. El ii ajuta pe cei din jurul sau atat cat poate si stie ce sa spuna in situatiile dificile sau tensionate. Nu ar rani niciodata intentionat pe cineva.
Barbatul rac SARE IN AJUTORUL prietenilor sau cunostintelor. Isi sprijina si incurajeaza colegii in proiectele lor. Nu da niciodata inapoi din momentul in care si-a luat un angajament.
Barbatul rac e DEPENDENT DE MUNCA. Ei, asta poate fi prima caracteristica negativa, mai ales daca tu ai o fire boema. Barbatul rac da tot ce poate la locul de munca si se asigura ca toate proiectele in care este implicat au succes. Este un coleg excelent si un colaborator perfect.
Barbatul rac e TEMPERAMENTAL. Racul are o natura foarte volatila, ceea ce inseamna ca se poate supara si din cele mai mici nimicuri. Acest lucru nu se intampla pentru ca e o fire dificila, ci pentru ca e foarte sensibil; uneori, sensibilitatea sa poate fi foarte frustranta pentru cei din jur.
Barbatul rac e AMBITIOS. Nu se lasa pana cand nu rezolva sau nu se rezolva o problema in care e implicat sau care il intereseaza.
Barbatul rac NU IARTA. Din cauza sensibilitatii, racul este foarte usor de ranit. Iar daca cineva il raneste, tradeaza sau dezamageste in vreun fel, barbatul rac nu va uita sau ierta niciodata.
Barbatul rac PARE DUR la prima vedere. Desi pentru cei care nu il cunosc poate parea antipatic si chiar rautacios, in sine el are o fire blanda.
Barbatul rac E DE INCREDERE. El este primul la care trebuie sa apelezi atunci cand ai probleme. Te poti baza pe el oricand.
Barbatul rac e DEVOTAT. Fie ca e vorba de relatia in care e implicat, de familie sau prieteni, racul este loial si nu va insela niciodata. Ar face orice pentru a-i proteja pe cei pe care ii iubeste.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.72 din 5 - 18 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rac

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0