Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bautura antibalonare: 3 retete care iti imbunatatesc digestia

de Viorica Ghinea la 2020-02-24
Bautura antibalonare: 3 retete care iti imbunatatesc digestia
Balonarea este un semn evident al organismului care indica faptul ca ai probleme cu sistemul digestiv. O reteta de bautura antibalonare te poate ajuta sa tii la distanta aceste probleme daca combini ingredientele potrivite.


1. Bautura antibalonare cu aloe vera


Planta aloe vera este considerata un remediu bun la toate. Efectele benefice ale acestui ingredient naturist pot fi simtite si asupra sistemului digestiv. Gelul de aloe vera are efect laxativ, stimuleaza miscarile colonului facilitand eliminarea gazelor si a toxinelor din organism.

Ingrediente: o jumatate de cana de gel de aloe vera, sucul de la o lamaie, o lingura de clorofila lichida, o jumatate de cana de apa.

Preparare

Combina toate ingredientele intr-un blender pana obtii o compozitie omogena. Toarna bautura antibalonare intr-un pahar si bea-o pe stomacul gol, inainte de micul dejun cu 30 de minute.


2. Bautura antibalonare cu ceai verde

Alt remediu naturist care te va ajuta sa faci fata balonarii este ceaiul verde. Acesta ajuta la eliminarea reziduurilor care se acumuleaza in intestinul gros, ce creeaza o serie de probleme in organism: balonare, gaze intestinale, iritatii ale pielii, etc.

Reteta antibalonare pe care ti-o recomandam mai are in compozitie si ananas si suc proaspat de grapefruit, ambele recunoscute pentru proprietatile detoxifiante.


Ingrediente: 116 g de ananas maruntit (aproximativ trei sferturi de cana), sucul de la o lamaie, sucul de la un grapefruit, o cana de ceai verde (250 ml), miere (optional)


Preparare

In afara de sucul de lamaie, adauga toate ingredientele in blender si combina-le bine. La final, pune si sucul de lamaie si consuma bautura antibalonare pe stomacul gol. Urmeaza aceasta cura antibalonare timp de 21 de zile.

3. Bautura antibalonare cu suc de morcovi si usturoi


Acest suc antibalonare favorizeaza eliminarea reziduurilor acumulare in colon si a toxinelor, fiind un camarad de nadejde in restabilirea echilibrului interior.

Ingrediente: un pahar de suc de morcovi (200 ml), un graunte de usturoi (de preferat bio), cateva fire de telina, o mana de germeni de lucerna


Preparare

Marunteste si combina toate ingredientele cu ajutorul blenderului, apoi toarna bautura antibalonare intr-un pahar si bea-o pe stomacul gol.


Daca te confrunti frecvent cu balonare, inseamna ca dieta ta are nevoie de o schimbare. Incearca sa consumi mai rar ori deloc urmatoarele tipuri de alimente:

- carne rosie;|

- mezeluri;

- produse lactate;

- zahar;

- produse pe baza de faina rafinata.


Incearca retetele de bautura antibalonare recomandate mai sus si urmareste timp de mai multe zile efectele pe care le au asupra organismului. Daca situatia ta nu se imbunatateste, ia legatura cu un medic specialist. Te-ai putea confrunta cu o alergie alimentara ori cu o boala cronica asa cum este afectiunea celiaca.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.04 din 5 - 38 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre balonare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gaze intestinale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aloe vera

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai verde

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0