Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bautura consumata dimineata care te ajuta sa slabesti

de Sunt Fericita la 2018-08-08
Bautura consumata dimineata care te ajuta sa slabesti
Nu exista niciun secret pe care oamenii slabi il tin pentru ei cand vine vorba de slabit. Totul consta intr-o dieta disciplinata si mult sport. Insa poti sa iti acorzi si un mic ajutor!


Acestea fiind spuse, exista anumite bauturi care te ajuta sa urmaresti un regim strict.
 
Consumand un amestec de 230 ml de apa, o lingurita de otet de mere si o lingurita de miere inainte de masa ajuta la digestie si la reglarea glicemiei. De asemenea, poate reduce depunerea de calorii.
 
Probabil ca privesti aceste informatii cu scepticism, insa studiile arata ca otetul de mere ajuta la slabit, intrerupand digestia de amidon. Daca mai putin amidon este digerat, atunci absorbtia caloriilor este intrerupta.
 
Daca ai incercat vreodata sa bei otet de mere, iti amintesti ca senzatia este asemanatoare cu cea pe care ti-o ofera cel mai ieftin whiskey. Adaugand o lingurita de miere, nu numai ca devine acceptabil la gust, dar accelereaza si organismul.
 
In timp ce studiile arata ca potentialul otetului de mere cand vine vorba de slabit este limitat, exista cateva studii care sugereaza cateva efecte negative ale consumului acestui amestec. Incearca aceasta bautura timp de cateva saptamani inainte de micul dejun si vezi ce se intampla!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0