Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bautura preferata poate dezvalui trasaturile de personalitate

Bautura preferata poate dezvalui trasaturile de personalitate
Cand esti la o intalnire sau il observi pe tipul de la bar, poti afla dintr-o privire ce tip de persoana este, daca te uiti la ce bea. Profesionisti din bartendering dezvaluie cum pot fi interpretate indiciile oferite de alegerea bauturii pentru a-ti face o idee cu cine stai de vorba.


Vin
Potrivit lui Jordan Catapano, care are un blog de bartendering si este autorul unei carti de specialitate, un barbat care cere lista de vinuri este de obicei interesat de arte, cultura si calatorii. Dar daca va comanda vinul casei fara sa stea pe ganduri, inseamna ca mai are nevoie de putina cizelare.

Bere
Bautorii de bere serviti de Mahler sunt petrecareti care cauta cantitatea, nu calitatea, desi printre acestia se mai afla si cate un fanatic al fitness-ului, atent sa nu isi strice "pachetelele" de muschi de pe abdomen. Tipul care valorizeaza cantitatea poate parea distractiv, dar consumul de cantitati mari de bauturi alcoolice poate indica o problema. Pe de alta parte, cei care prefera marcile de bere mai deosebite, fabricate in berarii celebre, apreciaza lucrurile mai fine si in viata, potrivit lui Catapano. Un astfel de barbat prefera sa savureze indelung un moment, nu sa faca o cucerire rapida, si va dori o femeie pe masura.

Gin tonic
Cei care aleg aceasta bautura sunt de obicei rezervati si politicosi, pana beau un numar prea mare de cocktail-uri. "Sunt adesea tipi care ajung sa fie dati afara din bar, dar revin cateva saptamani mai tarziu de parca nu s-ar fi intamplat nimic", povesteste Mahler.

Whisky
În mod normal rabdatori, intelepti si foarte corecti la serviciu, bautorii de whisky de calitate sunt barbati realizati, dar care rar se lauda, spune Catapano. Acest tip de barbat este adesea serios si contemplativ, asa ca probabil cauta mai mult decat o aventura.

Vodca si energizant
Consumatorii fie sunt abia iesiti din facultate, fie tin inca la anii aceia de glorie. Astfel, barbatul care bea un astfel de cocktail este de cele mai multe ori un mare petrecaret caruia nu ii pasa daca se trezeste a doua zi fara a avea habar ce s-a intamplat in timpul noptii, spune Mahler.

Martini
Un barbat care bea martini probabil are bani si vrea ca femeile sa fie constiente de acest aspect, spune Mahler. Daca stie exact ce vrea sa aiba in pahar (o anumita marca de martini, sec, doua masline), probabil ca are si anumite criterii in alegerea unei partenere. Poate fi greu de multumit, fiind cusurgiu.

Cocktail tropical
Bauturile cu multe culori si umbrelute pot parea feminine, dar nu va pripiti - cel care le consuma poate fi atat puternic, cat si istet si spontan. De cele mai multe ori se simte bine in pielea lui si "ii place ce-i place, iar ce au de spus ceilalti nu conteaza", spune Catapano.

Tom Collins
Cum pentru prepararea acestui cocktail sunt necesare ingrediente proaspete si un echilibru perfect intre arome, tipul care il bea acorda o mare atentie detaliilor si i-ar placea probabil sa planuiasca intalniri deosebite.

White Russian
Daca prefera aceasta bautura la moda printre hipsteri, el este probabil liberal, pasionat de indie rock si de orice este retro si va mentiona adesea filmul "The Big Lebowski". Poate parea ca se straduieste prea mult, insa este citit si se exprima bine, iar conversatiile cu el nu vor fi niciodata plictisitoare.

Daca bea ce bei si tu
Daca un barbat nu este croit pe o anumita bautura si tinde sa isi comande ce-ti iei si tu, este o persoana cu care sa te simti in largul tau si care se va purta probabil bine cu tine, dar in timp poate fi frustrant sa auzi mereu "cum vrei tu".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bautura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cocktail

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0