Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficii extraordinare ale cireselor

de Alina Ilie la 2014-06-11
Beneficii extraordinare ale cireselor
O ceasca de cirese are mai putin de 100 de calorii si reprezinta o gustare ideala intre mesele principale. Au un gust minunat si inlocuiesc snacks-urile, bomboanele sau prajiturile. Sunt un ingredient de baza la prepararea diverselor prajituri.


Ciresele sunt indicate in curele de slabire datorita faptului ca au un continut scazut de calorii si multa apa (aproximativ 75%), conferind rapid senzatia de satietate. Haideti sa descoperim impreuna beneficiile pe care le ofera ciresele!
Pe langa faptul ca sunt bogate in vitamina C, scad colesterolul si imbunatatesc circulatia sangelui prin dilatarea arterelor. Fibrele continute reduc nivelul de colesterol prin incetinirea absorbtiei sale in sange.
Sunt pline de antioxidanti care au capacitatea de a preveni cancerul si bolile de inima, lupta impotriva radicalilor liberi si incetinesc imbatranirea pielii.
Consumate atat proaspete cat si congelate, contribuie la detoxifierea organismului, avand actiune usor laxativa.
Sunt alimentul perfect pentru pierderea in greutate. Sunt sarace in calorii si astfel mentin senzatia de satietate mai mult timp.
Melatonina, substanta din compozitia lor, care este produsa si de creier, imbunatateste somnul. Chiar daca organismul nostru produce melatonina, nu este capabil sa asigure toata cantitatea de care avem nevoie. Prin urmare, consumul de cirese ajuta la cresterea nivelului de melatonina din organism.
Mai contin antocianine - substante care le ofera culoarea rosie. Acesti compusi reduc durerile inflamatorii. Iar borul din compozitie ajuta la intarirea oaselor.
Scapa de pietrele la rinichi cu ajutorul ceaiului din cozi de cirese. La 250 ml apa fierbinte se pun 2 lingurite de cozi de cirese. Ceaiul se lasa acoperit 10-15 minute, dupa care se filtreaza. Se beau trei ceaiuri pe zi cu o jumatate de ora inaintea meselor principale.
Mai mult decat atat, sunt eficiente si in cazul afectiunilor ficatului, deoarece ajuta la reglarea functiilor acestuia.
Bucura-te de aceste fructe delicioase care au un rol energizant atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cirese

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pietre la rinichi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cure de slabire

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0