Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiile incheierii unei asigurari medicale de calatorie. Campanie demarata de APPA

Beneficiile incheierii unei asigurari medicale de calatorie. Campanie demarata de APPA
Peste un milion de romani vor afla mai multe despre rolul asigurarilor medicale de calatorie in strainatate si, totodata, ce au de facut atunci cand au probleme de sanatate, prin intermediul campaniei "O vacanta asigurata", organizata de Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor (APPA).


Potrivit unui comunicat al APPA, desi din ce in ce mai multi romani decid sa isi petreaca vacanta in strainatate, doar o mica parte dintre ei isi incheie o asigurare medicala de calatorie in strainatate. in acest context, intre 11 si 15 iulie, se va desfasura campania "O vacanta asigurata".

"Asigurarea de calatorie este un instrument de protectie care nu trebuie sa lipseasca din bagajul nici unui turist care vrea sa se bucure de o vacanta linistita", a declarat secretarul general al APPA, Alexandru Ciuncan.

Campania continua seria de proiecte demarate de APPA, menite sa creasca gradul de informare si educare in asigurari in randul publicului din Romania. si aceasta etapa va avea la baza distributia de brosuri informative gratuite in Bucuresti si in marile orase ale tarii.

Proiectul este sustinut de importante companii de asigurari, brokeraj si agentii de turism, precum Astra Asigurari, City Insurance, Euroins, Generali Asigurari, Safety Broker, Piraeus Insurance Broker, Otto Broker si Marshal Turism.

Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor are ca scop principal promovarea conceptului de asigurare si sustinerea cresterii gradului de educare in asigurari in randul populatiei. De aproape doi ani, APPA deruleaza campanii de informare a publicului larg cu privire la conceptul de asigurare, sustinute prin distributia de Ghiduri informative, lansarea de portaluri specializate si alte eforturi similare de comunicare. De asemenea, Asociatia elaboreaza studii si analize privind prioritatile in domeniul asigurarilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre asigurari

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calatorie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0