Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiile incredibile ale consumului de ceai verde, negru si alb

de Alina Ilie la 2014-11-17
Beneficiile incredibile ale consumului de ceai verde, negru si alb
Bolile de inima reprezinta principala cauza de deces la nivel mondial. Sunt provocate de depuneri de grasime care ingroasa si blocheaza arterele, de hipertensiune arteriala sau de alti factori. Ceaiurile despre care discutam in randurile de mai jos au efecte benefice impotriva maladiilor cardiace, imbunatatesc activitatea cerebrala si contribuie la prelungirea vietii.


Ce beneficii au ceaiurile alb, negru si verde pentru sanatate? Mai intai vom vorbi despre ceaiul alb, despre care este bine sa stiti ca este util in prevenirea obezitatii, inhiband dezvoltarea de noi celule adipoase.
Spre deosebire de ceaiul verde, contine mai multi antioxidanti, ceea ce inseamna ca poate fi mai eficient in protejarea fata de unele maladii.
Antioxidantii din ceaiul alb au potential antiimbatranire si pot preveni unele forme de cancer.
Sa ne indreptam acum atentia catre ceaiul negru. Potrivit unui studiu recent, oamenii care beau ceai negru de 2 ori pe zi prezinta un nivel mai scazut de cortizol, un hormon eliberat In conditii de stres.
Consumul regulat de ceai negru poate reduce riscul de imbolnavire de cancer ovarian cu pana la 31%, datorita continutului de flavonoide, compusi chimici antioxidanti, potrivit unui studiu desfasurat pe durata a peste 30 de ani.
Totusi, potrivit unei alte cercetari, adaugarea de lapte in ceaiul negru ar putea anula beneficiile acestuia din urma, legate de protectia Impotriva cancerului.
Nu in ultimul rand, ceaiul verde reprezinta o importanta sursa naturala de hidratare si este un aliat al sanatatii, sustinand apararea naturala a organismulu.
In plus, este o alternativa mult mai sanatoasa la cafea si un sustinator al sanatatii datorita proprietatilor de preventie a anumitor afectiuni.
Ceaiul verde poate fi util in prevenirea instalarii diabetului de tip I, scade riscul de infarct si protejeaza impotriva cancerului si a bolilor cardiovasculare.
Ceaiul verde are numeroase proprietati benefice pentru sanatate, insa cele mai recente cercetari au descoperit ca imbunatateste anumite proprietati cognitive, mai ales memoria, fiind de ajutor In tratarea dementei. Extractele de ceai verde stimuleaza conexiunile creierului, se arata intr-un studiu al cercetatorilor de la Universitatea din Basel, Elvetia.

Sursa: Mediafax

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai verde

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai negru

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai alb

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0