Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiile laptelui de cocos

de Camelia Diaconu la 2020-10-12
Beneficiile laptelui de cocos
Cocosul este alimentul cu proprietati multiple. Pe langa beneficiile miraculoase pe care le are pentru sanatate, este un aliment potrivit si pentru ritualul de ingrijire zilnic deoarece poate face minuni pentru par si pentru piele. Nuca de cocos ofera apa de cocos si lapte de cocos, insa diferenta intre ele este modul in care se obtine produsul. Iata ce trebuie sa stii despre laptele de cocos si care sunt beneficiile pe care le aduce organismului.


In momentul in care spargi o nuca de cocos vei obtine prima data apa de cocos, iar dupa ce procesezi miezul de cocos impreuna cu apa si il strecori, vei obtine laptele de cocos.
 
Consumat cu moderatie, laptele de cocos este unul dintre alimentele ideale pentru tratamente faciale si corporale, dar si pentru tratamente de ingrijire a parului. Iata cateva dintre beneficii:
 
Intareste sistemul imunitar. Laptele de cocos are in compozitie cantitati importante de vitamina C si astfel iti ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor, bacteriilor, bolilor si racelilor de sezon. Intareste sistemul imunitar protejandu-l de factorii externi.
 
Mentine sanatatea inimii. Laptele de cocos este considerat si un acid gras care ajuta la reglarea tensiunii arteriale si la scaderea colesterolului. In felul acesta, sanatatea inimii este mereu sub observatie.
 
Previne ulcerul. Ulcerul la stomac poate fi tratat sau prevenit cu ajutorul laptelui de cocos. Recomandarea este de a bea lapte in fiecare zi deoarece are un continut bogat de proprietati antibacteriene si anti ulcer si lupta impotriva baceriilor.
 
Trateaza arsurile. Inainte de culcare, dar si dimineata, daca suferi de mancarimi ale pielii, roseate sau inflamare, poti folosi un tratament cu lapte de cocos.Acesta are rolul de a hidrata pielea si de a combate mancarimile.
 
Exfoliaza corpul. Daca ai probleme cu pielea sau tenul tau are nevoie de o exfoliere, poti forma o pasta din pudra de ovaz impreuna cu lapte de cocos. Poti folosi tratamentul o data sau de doua ori pe saptamana si cu siguranta rezultatele nu vor intarzia sa apara.
 
Hidrateaza parul. Nutrientii din compozitia uleiului de cocos pot aduce o multime de beneficii firului de par. Inainte de a te spala pe par, cu aproximativ 30 de minute, pune o cantitate mica de lapte de cocos, dupa care spala-te normal.
 
Previne imbatranirea pielii. Datorita vitaminei C din compozitie, laptele de cocos poate preveni imbatranirea pielii daca iti aplici regulat un tratament. Poti face o masca din migdale decojite si lapte de cocos si o aplici pe ten pentru 15 minute, de 2 sau 3 ori pe saptamana.
 
Te ajuta sa te demachiezi. Amesteca o cantitate de 2 lingurite de ulei de masline impreuna cu o lingurita de lapte de cocos si pune-le pe o discheta demachianta. Cu ajutorul acestui preparat vei reusi sa iti cureti tenul, fara sa il agresezi. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0