Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiile mancatului sanatos

de Sunt Fericita la 2017-01-03
Beneficiile mancatului sanatos
Dincolo de faptul ca te ajuta sa iti mentii o greutate optima, mancatul sanatos are mult mai multe avantaje decat am crede. Beneficiile asupra sanatatii emotionale si psihice sunt numeroase.



Daca esti dispusa sa renunti la fast food, dulciuri sau bauturi acidulate in favoarea unei vieti sanatoase, iata ce beneficii vei avea:

- Iti mentii o greutate constanta.

Chiar daca nu vrei sa slabesti, mancand sanatos vei reusi sa iti pastrezi o greutate constanta si sa iti cresti nivelul de energie. Evident, acest lucru se va reflecta si asupra vietii tale in ansamblu, aducand mai multa vitalitate si, un lucru foarte important, mai multa sanatate.

- Vei fi mai bine dispusa.

Daca eviti mancarea de tip junk food si te limitezi doar la alimente sanatoase vei constata ca esti mai bine dispusa. E deja dovedit ca un stil de viata sanatos te ajuta sa ai si un psihic mai bun. Pentru a reusi acest lucru nu trebuie sa faci schimbari esentiale in ritmul tau de viata, este indeajuns cateva mici modificari pentru a observa o imbunatatire radicala.

- Mancatul sanatos previne aparitia bolilor.

Bolile de inima, diabetul, anumite tipuri de cancer sau depresia pot fi prevenite printr-un regim alimentar echilibrat si exercitii fizice. Doctorii au constatat inca de acum ceva vreme faptul ca alimentatia are o foarte stransa legatura cu aparitia sau prevenirea bolilor, de aceea veti observa ca majoritatea tratamentelor sunt insotite, aproape intotdeauna, de un regim. Ceaiul verde, spre exemplu, este un remediu natural despre care trebuie neaparat sa va informati.

- Ai sanse sa traiesti mai mult.

Conform unui studiu efectuat de cercetatorii americani pe 13 000 de persoane monitorizate pe o durata de opt ani, persoanele care mancau sanatos si practicau sport si-au redus semnificativ riscurile unei morti premature. Poate la o varsta tanara acest lucru nu pare atat de important, insa de obicei efectele nocive ajung sa se vada abia cand nu mai sunt multe lucruri de facut, asa ca este mai bine sa actionati din timp.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.38 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mancare sanatoasa

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0