Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiile pentru sanatate ale ghimbirului cu miere

Beneficiile pentru sanatate ale ghimbirului cu miere
Niciun alt amestec nu are efecte mai puternice decat aceasta combinatie intre ghimbir si miere. Mai mult, mierea este un canal excelent de transmitere a beneficiilor plantelor, cum este ghimbirul de exemplu. In plus, ghimbirul si mierea au, individual, o mare putere de vindecare. Luate impreuna, efectele pozitive se amplifica.


In caz de astm: se crede ca amestecul de ghimbir cu miere, alaturi de piperul negru, este capabil sa trateze sau sa reduca efectele astmului. Este un amestec care alina in mod natural, reduce inflamatia si tensiunea, promovand fluxul sangvin spre plamani si relaxand vasele de sange din plamani.
 
In caz de probleme respiratorii: acest amestec este un expectorant excelent ajutandu-i instantaneu pe cei care sufera de tuse, raceala, gat rosu si nas infundat.
 
In caz de cancer: ghimbirul a fost asociat recent reducerii senzatiei de voma si de greata care apar in urma tratamentelor de chimioterapie. Pacientii care sufera de greata intensa dupa proceduri intense si acestia apeleaza adesea la tratamente alternative sa o elimine. Ghimbirul acelereaza golirea stomacului datorita proprietatilor sale digestive, ceea ce poate preveni disconfortul si, probabil, greata. Greata dupa chimioterapie este cauzata de cispaltin, o substanta folosita in tratamentul de chimioterapie si ghimbirul poate contrabalansa efectele sale puternice.
Ghimbirul poate alina si efectele greturilor matinale din timpul sarcinii. Combinat cu miere, devine cat se poate de potent in prevenirea starilor de greata si de voma provocata de diverse surse.
 
Prevenirea cancerului: studiile arata ca ghimbirul amestecat cu miere stimuleaza enzimele antioxidante care reduc sansele de crestere a celulelor canceroase si a metastazei. Prin urmare, un tonic de miere si ghimbir nu reduce numai simptomele chimioterapiei, ci si riscul de a face cancer si de a avea nevoie de vreun tratament.
 
Indigestie: ghimbirul si mierea apar si sub forma de tonic. Se crede ca acesta sau siropul de ghimbir cu miere este un bun adjuvant pentru sistemul digestiv, datorita proprietatilor ghimbirului. Mai mult, atat mierea, cat si ghimbirul au proprietati antioxidante, crescand puterea de reactie a sistemului imunitar. Prin urmare, consumul a o lingurita de tonic de ghimbir cu miere este foarte util pentru oamenii care au un sistem digestiv slab. Tonicul stimuleaza secretia de bila, ceea ce ajuta la dizolvarea grasimii. Mai mut, stimuleaza dezvoltarea florei inetstinale, ceea ce accelereaza procesul digestiv.
 
Sanatatea inimii: proprietatile antioxidante ale mierii si ghimbirului ajuta la reglarea protaglandinelor din corp. Prostaglandinele sunt compusi lipidici derivate enzimatic din acizii grasi care sunt prezenti si in ghimbir. Aceste prostaglandine se gasesc peste tot in corp si sunt elemente functionale in aproape toate sistemele de organe. In ceea ce priveste sanatatea inimii, tonicul de miere cu ghimbir domoleste tensiunea vaselor de sange, tensiunea arteriala si riscul de a face arteroscleeroza, atacuri de cord si cerebrale.

Stiai ca, ceaiul de ghimbir te ajuta sa slabesti? Vezi aici cum se prepara si consuma ceaiul de ghimbir pentru a avea efectele dorite.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre miere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ghimbir

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0