Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

B'estfest Summer Camp 2012 se intoarce in 6-8 iulie

B'estfest Summer Camp 2012 se intoarce in 6-8 iulie
Cea de-a cincea editie a festivalului B'estfest va avea loc in 2012 in perioada 6 - 8 iulie, in spatiul inaugurat anul acesta, pe malul lacului Pasarea din Tunari, langa Bucuresti, informeaza organizatorii. B'estfest va pastra conceptul de "Summer Camp", urmand sa transforme din nou islazul comunei Tunari intr-un adevarat "parc de distractii", cu scene in aer liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si, desigur, o zona de camping.


"Reactiile pozitive de dupa editia din 2011 ne-au convins ca am luat decizia buna mutand B'estfest de pe betoane, pentru ca unui festival ii sta bine la iarba verde, langa camping, cu multa muzica buna pana dimineata, oameni tineri, frumosi si pusi pe distractie. Ne bucura faptul ca publicul roman a inteles ca un festival este o adevarata experienta, nu doar o insiruire de concerte", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

B'estfest Summer Camp 2012 se va desfasura in weekend-ul 6 - 8 iulie, in B'estfest Park - acelasi spatiu din comuna Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere din Bucuresti. Spatiul destinat editiei din 2012 se va mari cu inca cinci hectare, pastrand insa directia de anul acesta, cu mai multe zone de activitati si mai multe scene, pentru o experienta de festival completa.

Initiat in 2007, B'estfest a revenit in 2011 dupa un an de pauza, propunand publicului un nou concept de festival - "Summer Camp". Printre artistii prezenti la eveniment s-au numarat Skunk Anansie, Mika, Pendulum, Flogging Molly, Roger Sanchez, Lamb, Asian Dub Foundation, House of Pain, Hadouken! si Nero. Muzica live a fost insotita de alte distractii, iar participantii au putut campa in zona de desfasurare a festivalului. La eveniment au participat, potrivit organizatorilor, aproximativ 38.000 de oameni.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2011

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre festival

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iulie

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0