Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bijuterii de aur – modele care nu se demodeaza

de Viorica Ghinea la 2018-07-27
Bijuterii de aur – modele care nu se demodeaza
Vrei sa iti mentii look-ul la zi fara sa cazi prada fiecarei tendinte care apare si dispare peste noapte? Investeste in modele de bijuterii de aur atemporale, care nu se demodeaza. Aceste accesorii pretioase se numara pe lista pieselor preferate de catre specialistii in domeniu.


Fie ca vrei sa cumperi pentru tine niste bijuterii de aur, fie ca vrei sa le oferi cadou, descopera mai jos care sunt piesele potrivite. Iata in ce modele merita sa investesti pe termen lung pentru ca nu se vor demoda prea curand!

Bijuterii de aur care nu se demodeaza

 

Cercei de aur clasici

Poate ca cerceii statement au primit multa atentie in prezentarile de moda de peste hotare, dar trebuie sa recunoastem ca acestia sunt greu de adaptat la tinutele de zi cu zi. De aceea, specialistii in domeniu nu vor renunta niciodata la cerceii de aur clasici. Sunt comozi si pot fi purtati la o multime de tinute fara sa iti faci griji in privinta asortarii. Poti alege modele feminine si delicate in forma de inima, de fluture, de trifoi ori de stea, asa cum sunt modelele de bijuterii de aur de la emergold.ro.

Lantisoare de aur cu pandant


Alte modele de bijuterii de aur in tendinte, care nu se vor demoda prea curand, sunt lantisoarele de aur cu pandant. Nu se poarta orice model in ultima perioada, ci cel care se pliaza pe personalitatea purtatoarei. Daca esti o fire romantica si pozitiva, ti se va potrivi un pandantiv cu inimioara ori cu trifoi, spre exemplu. Urmeaza sa faci un cadou unei prietene, dar nu stii ce sa ii oferi? Investeste intr-un model de colier “Best Friends”. Cu siguranta va fi impresionata de gestul tau frumos.
 

Bratari cu snur


Bratarile cu snur au devenit extrem de populare in ultima perioada, in special in randul persoanelor care abordeaza stilul boho-chic. Dar aceste accesorii sunt versatile, astfel ca pot fi integrate cu usurinta si in alte stiluri vestimentare. Cele mai populare modele de bratari sunt cele cu snur rosu. Acestea au fost extrem de apreciate si in randul vedetelor, astfel ca purtarea lor a devenit un must la scurt timp. Se spune ca acestea au puterea de a te ferii de energiile negative si de a aduce norocul in viata ta.



Atunci cand cumperi bijuterii de aur nu investi in orice fel de model, ci doar in cele care se afla in tendinte si nu ameninta sa se demodeze in sezonul urmator. Accesoriile realizate din materiale pretioase pot fi pastrate o viata intreaga, de aceea este indicat sa achizitionezi piese atemporale.



Foto: unsplash.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bijuterii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aur

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei de cadouri

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0