Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bilete concert Armin Van Buuren, cel mai original cadou pentru cei dragi

de Ana-Maria Tudor la 2014-09-04
Bilete concert Armin Van Buuren, cel mai original cadou pentru cei dragi
ARMIN VAN BUUREN se intoarce in Romania cu cel mai mare show al sau. Legendarul DJ vine in Romania in luna noiembrie cu o echipa de peste 20 de artisti, incluzand muzicieni, vocalisti, acrobati si dansatori pentru "ARMIN ONLY INTENSE".


Te gandesti sa ii faci o surpriza persoanei iubite in perioada urmatoare? Urmeaza ziua celei mai bune prietene? Vrei sa te relaxezi intr-o companie placuta si nu ai nicio idee despre ce ai putea sa faci? Cumpara rapid doua bilete si mergi la cel mai mare concert Armin Van Buuren!

Pe 8 Noiembrie, faimosul DJ de trance ARMIN VAN BUUREN, care a castigat de 5 ori premiul de "cel mai bun dj al lumii", va vizita din nou Romania! Cu ocazia – ARMIN ONLY INTENSE, cel mai mare proiect conceput vreodata de un DJ.

Show-ul va fi prezentat pe 3 scene, pentru 6 ore complete in cea mai mare arena indoor din Romania, "ROMEXPO". Armin va fi la pupitru inca din primul minut si va mentine nivelul de adrenalina printre fani, pana la final. Cu niciun DJ in warm-up, dar cu o echipa de peste 20 de artisti, incluzand muzicieni, vocalisti, acrobati si dansatori, Armin se va asigura ca veti fi martorii a ceva nemaintalnit, sau dupa cum chiar el spune : "Acest show va depasi toate celelalte proiecte ale mele".

Show-ul a calatorit in jurul lumii in ultimul an si a avut un succes imens. Aproape toate evenimentele au fost sold-out, asa ca nu ezitati sa va luati bilete din timp.

Biletele "early-bird", la pretul de 90 Ron, se gasesc pe Eventim.ro si la celelalte puncte de vanzare, incepand cu data de 28.07.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0