Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bine de stiut pentru afacerea ta. Posta Romana lanseaza un nou serviciu de transfer international de bani

Bine de stiut pentru afacerea ta. Posta Romana lanseaza un nou serviciu de transfer international de bani
Posta Romana lanseaza, incepand de marti, un nou serviciu de transfer international de bani - Eurogiro Cont, in urma incheierii unui parteneriat cu Deutsche Bank, prin care pot fi transferate sume de bani de pana la 5.000 de euro, informeaza un comunicat al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR).


Astfel, prin noul serviciu de transfer bani, expeditorii din intreaga lume, titulari de conturi bancare, pot expedia pentru beneficiarii din Romania sume exprimate in 40 de valute, suma maxima pe transfer fiind de 5.000 de euro. Plata efectiva a acestor transferuri se va efectua de catre Posta Romana in euro.

Potrivit CNPR, transmiterea unei sume se va face, in numerar, numai in euro, la oficiul postal. Tariful postal pentru serviciul Eurogiro Cont se va plati in lei (3,7% din valoarea transferului la care se adauga tariful fix de 2,50 lei), iar achitarea in Romania se realizeaza in numerar, in valuta euro, intr-un termen de maxim patru zile lucratoare de la expedierea sumei.

Lista celor 231 de tari unde/de unde se pot trimite/primi transferuri internationale de bani prin sistemul Eurogiro Cont poate fi accesata pe site-ul Postei Romane.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre euro

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0