Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Biserica de gheata de la Balea Lac a fost sfintita de preoti de mai multe confesiuni

Biserica de gheata de la Balea Lac a fost sfintita de preoti de mai multe confesiuni
Biserica de gheata de la Balea Lac a fost sfintita de opt preoti apartinand mai multor confesiuni si urmeaza sa gazduiasca mai multe evenimente religioase, printre care doua cununii, programate in luna februarie. Cea de-a sasea Biserica de gheata de la Balea Lac, construita in apropierea Hotelului de gheata, a fost sfintita, sambata, de opt preoti apartinand mai multor confesiuni recunoscute in Romania.


Odata sfintita, biserica va gazdui mai multe evenimente religioase, printre care doua cununii ale unor cupluri de britanici, programate in luna februarie.

De asemenea, au fost inaugurate, in premiera in acest an, patru constructii de tip iglu, realizate in apropierea Hotelului de gheata, cu scopul de a oferi turistilor care isi doresc sa innopteze in camere de gheata mai multa liniste decat in hotelul propriu-zis.

"In fiecare an incercam sa facem ceva nou pentru turistii care viziteaza Hotelul de gheata. In acest an am facut un mic complex de iglu-uri, care se pot inchiria ca si camerele de la Hotelul de gheata. Noutatea este ca e mai intim aici, este un pic mai lateral, langa hotel, si este mai liniste fata de camerele de la Ice Hotel, unde se mai tin si petreceri si alte activitati", a declarat Leo Klingeis, administratorul complexului turistic din gheata de la Balea Lac.

Atat camerele din iglu-uri, cat si camerele din hotel pot fi inchiriate cu 300 de lei pe noapte.

La eveniment au participat mai multi turisti, urcati la peste 2.000 de metri altitudine pentru a lua parte la slujba speciala, dar si pentru a vizita obiectivele turistice din gheata.

"Este foarte frumos, este prima oara in viata mea cand vad un iglu", a declarat Cristi Busoiu, unul dintre turistii care au participat la eveniment.

Biserica de gheata are o forma apropiata cu cele din sezoanele trecute (inspirata dupa o biserica veche din satul sibian Malancrav) si ocupa o suprafata de aproximativ o suta de metri patrati, in ea putand intra, in acelasi timp, 40-50 de persoane.

Potrivit realizatorilor bisericii, la fel ca anii trecuti, biserica are un caracter ecumenic, fiind deschisa spre vizitare, in mod gratuit, oricarui turist, indiferent de orientarea religioasa.

In anii anteriori, Biserica de gheata de la Balea Lac a gazduit programe de rugaciuni organizate de diverse culte sau biserici, mai multe botezuri si cununii religioase.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre biserica

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gheata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre balea

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hotel

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0