Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Bomboane cu nuca de cocos

Bomboane cu nuca de cocos
Bomboane cu nuca de cocos

Iti plac biscuitii? Dar nuca de cocos? Reteta prezentata mai jos imbina perfect aceste ingrediente. Iar esenta de rom le ofera bilutelor de cocos o aroma deosebita.


Daca aveti pofta de ceva dulce dar nu vreti sa petrecti mult timp in bucatarie, va recomand sa incercati aceste bomboane cu nuca de cocos.
Puteti inlocui nucile cu alune sau migdale, iar esenta de rom cu o lingura de coniac.
Invelite in cocos alb sau colorat, bomboanele reprezinta desertul perfect pentru intreaga familie.
Ingrediente:
- 100 g nuca macinata;
- 250 g biscuiti populari macinati;
- 50 g cacao;
- 50 g unt;
- 80 ml lapte;
- 80 g zahar tos;
- o esenta de rom (sau o lingura de coniac);
- 2 plicuri de zahar vanilat;
- 100 g fulgi de cocos (pentru ornat).
Cum se prepara bomboanele cu nuca de cocos:
Intr-un bol incapator punem zaharul, zaharul vanilat, cacaua, esenta de rom, untul la temperatura camerei si laptele si amestecam cu grija pana se incorporeaza toate ingredientele. Cand compozitia devine usor modelabila adaugam nuca macinata si biscuitii populari. Daca este prea moale compozitia mai punem nuca sau biscuiti.
Va rezulta o compozitie destul de lipicioasa din care vom forma bilute. Umezim palmele cu apa si modelam bilutele pe care le vom tavali apoi prin nuca de cocos.
In mijlocul fiecarei bilute se poate pune o visina din visinata sau din compot.
Se pastreaza la frigider si se servesc reci.
Sa aveti pofta!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuca de cocos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre biscuiti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre esenta de rom

Spune-ne opinia ta despre "Bomboane cu nuca de cocos"



9 - 6 =

Cele mai citite articole

Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...
Inaltimea este un subiect tabu pentru multe dintre femeile din ziua de azi. Toate isi doresc sa fie ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0