Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Broccoli in combinatii geniale la micul dejun, pranz si cina!

Broccoli in combinatii geniale la micul dejun, pranz si cina!
Broccoli este la moda, am putea spune. Cu totii vrem sa gatim faimoasa leguma pe care mari celebritati o consuma cu toata convingerea. Broccoli contine saruri minerale, vitamine si substnate nutritive pentru tot organism. Leguma noastra contine cantitati mari de vitamina C, fibre, nutrienti care detin proprietati anti-cancer, seleniu, vitamina A, vitamine B, calciu, vitamina E si nu numai.


In broccoli se mai gasesc si substante care au actiune anti-virala, anti-bacteriala si anti-cancer.

Acum ca stim cat de miraculoasa este aceasta leguma, haideti sa vedem si cate combinatii puteti realiza pentru sanatatea voastra si a celor dragi:
1. Micul Dejun

La micul dejun, broccoli se poate consuma sub forma de sucuri naturale, alaturi de diverse alte legume si fructe. Desigur, preferam sa nu amestecam broccoli cu lapte si evitam smoothie-urile cu lactate. Puteti prepara un suc genial de sanatos si gustos din broccoli, morcov, mar dulce si chiar si ghimbir.
2. Pranz
La pranz, broccoli se poate servi pe post de supa-crema de legume, alaturi de paste fine de morcov, mazare, salata verde usor fiarta, pastarnac, cartof sau nap, fasole sau in proportii egale alaturi de conopida.
Mai mult, broccoli poate fi gatit la aburi, inabusit la cuptor, oparit sau pane, in ulei de masline. Recomandarea noastra este sa nu fierbeti broccoli-ul pentru a-i pastra proprietatile nutritive.
3. Cina
La cina, broccoli-ul poate face parte dintr-o salata usoara, alaturi de piept de curcan fiert sau inabusit si oregano proaspat. Mai combinam si pestele cu broccoli la cuptor si totul servit cu mujdei cu iaurt.
Pofta mare!

sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.96 din 5 - 36 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre broccoli

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0