Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucharest Fashion Week: casting pentru Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014

de Ana-Maria Tudor la 2014-11-03
Bucharest Fashion Week: casting pentru Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014
Bucharest Fashion Week organizeaza cel de al treilea casting pentru Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014.


Cel mai important festival de moda din tara noastra pune la bataie titlurile de „Cea mai frumoasa femie din Romania”, respectiv „Cel mai bun model al Romaniei” si le invita pe romance la castingul care va avea loc sambata, 8 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numarul 29, incepand cu ora 12.00.

Pentru a intra in competitie, participantele trebuie sa se inscriere pe site - www.bfashionweek.com/casting. Ele trebuie sa aiba minimum 15 ani si o inaltime de cel putin 1.72m.

Daca aplicantele raspund criteriilor de selectie impuse de organizator, ele vor fi invitate la un interviu ce va avea loc in cadrul castingului de sambata, 25 octombrie.

Pe langa titulaturile la care viseaza orice tanara din tara, participantele pot castiga premii in valoare de peste 20.000 Euro. Primele doua castinguri pentru concursurile Miss Romania si Top Model Romania au avut loc in zilele de 26 septembrie, respectiv 11 octombrie. Asadar Bucharest Fashion Week continua cautarea celor mai frumoase, talentate si lipsite de inhibitii romance, care sunt pregatite sa intre in competitia frumusetii.

Miss Romania este un concurs de frumusete care se desfasoara anual in cadrul festivalului international de moda Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV Romania. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen, castigatoarea competitiei fiind cea care va reprezentanta Romania la cel mai important concurs de frumusete din lume, Miss World.




Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0