Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bucle rezistente? Iata ce reguli trebuie sa urmezi

de Camelia Diaconu la 2020-01-22
Bucle rezistente? Iata ce reguli trebuie sa urmezi
Buclele arata spectaculos completand un look elegant si plin de rafinament. Insa, de multe ori acestea nu rezista prea mult timp din momentul in care le-ai facut, parul se indinde si capata un aspect lipsit de stralucire. Sunt cateva secrete care te vor ajuta sa iti pastrezi buclele cat timp vei vrea, iata care sunt acestea!


Cum faci sa reziste buclele
 

Fie firul de par este prea gros si nu vrea sa se onduleze, fie este prea fin, buclele fiind prea greu de pastrat. Acum, avem posibilitatea sa gasim o multime de ondulatoare sau placi de par care promit bucle senzationale, dar chiar si cu ele, forma elegant a parului nu rezista prea mult timp. Insa, exista trucuri care te pot ajuta sa ai buclele intacte o seara intreaga. Iti dezvaluim si tie secretul!
 
Produsele speciale. In momentul in care vrei sa iti aranjezi parul, iar acesta sa reziste cat mai mult timp, este foarte important sa il ajuti in acest sens. Pe langa produsul pe care il folosesti pentru bucle, ondulator sau placa, parul are nevoie si de o protectie termica si de un spray sau lotiune de fixare. Aceste produse le folosesti imediat dupa ce ai ondulat fiecare suvita in parte si  vei vedea rezultate favorabile. 
 
Lasa suvitele sa se raceasca. Asa cum spuneam, este recomandat ca fiecare suvita ondulata sa fie imbunatatita cu ajutorul produselor de styling. Cel mai important este sa aplici lotiunea sau spray-ul pentru fixare in momentul in care suvita s-a racit, dupa ce a fost ondulata. Buclele nu isi vor pastra forma daca firul de par este mult prea subtire ori mult pre gros, asa ca, foloseste si clame sau agrafe speciale, dupa ce ai ondulat suvitele, pentru a le prinde intr-o forma de spirala, la nivelul capului. Poti prinde toate suvitele, dupa ce le-ai ondulat si le poti lasa pana se racesc. Cand sunt complet reci, poti pulverize spray-ul si in felul acesta te vei asigura ca onduleurile vor rezista mai mult.
 
Schimba-ti tunsoarea. In general, firul de par cel mai lung si gros este foarte greu de ondulat. Sta ondulat la varfuri, in timp ce la radacina isi pierde imediat forma deoarece parul este mult prea greu. Daca iti doresti sa porti bucle mai des, atunci tunde-ti putin din par sau taie-ti doar cateva suvite inegal, pe care sa le ondulezi. 
 
Foloseste bigudiuri electrice. Bigudiurile sunt ideale pentru formarea unor bucle superbe si bine definite, insa este foarte important sa stii sa le folosesti corect.Daca iti doresti bucle care sa reziste o noapte intreaga in cadrul unui eveniment, atunci va trebui sa lasi bigudiurile 20 de minute, dar sa le scoti din par in momentul in care sunt complet reci. Poate dura cateva ore acest proces, asa ca asigura-te ca ai suficient timp la dispozitie. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.7 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0