- 1 1/4 cana frisca;
- 1 cana lapte;
- 300-400 g paine;
- 3 oua;
- 1 albus;
- 200-300 g zahar;
- 2 cani piure de dovleac;
- 1 cana stafide hidratate (lasate in apa, cel putin 1 ora);
- 3 linguri unt;
- 1/2 lingurita scortisoara;
- 1/2 lingurita nucsoara;
- esenta de vanilie;
Unge cu unt un vas yena, taie cubulete painea si aseaz-o in vas.
Amesteca laptele cu frisca si toarna deasupra, apoi lasa deoparte. Mixeaza ouale, albusul, zaharul, piureul de dovleac si apoi fierbe la bain-marie pana cand se topeste zaharul. Incorporeaza si stafidele, scortisoara si nucsoara si intinde peste painea din vasul yena. Se da la cuptor pentru 40-60 de minute si se serveste rece, cu frisca sau sirop de afine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!