Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Budinca de macaroane cu branza. O bunatate!

Budinca de macaroane cu branza. O bunatate!
Budinca de macaroane cu branza. O bunatate!

Cand ai musafiri care vor ceva dulce langa o cafea, budinca de macaroane si branza este alegerea ideala. Se prepara in doar 30 de minute si are o aroma divina!


Cel mai minunat desert pe care l-am mancat de curand a fost budinca de macaroane cu branza. In afara faptului ca este absolut delicioasa, se prepara rapid (in 30 de minute este gata!) si chiar si cei mai pretentiosi o vor adora.
Esti in cautarea unei retete simple de prajituri care sa alunge tentatia deserturilor din comert? Nimic nu este mai apetisant si mai simplu de pregatit decat un desert cu macaroane si branza.
Ingrediente:
- 500 g macaroane sau spaghette;
- 350 g branza de vaca (sau de oaie);
- 4 oua;
- 200 g zahar;
- coaja de la o lamaie.
Budinca de macaroane cu branza - mod de preparare:
Fierbem macaroanele in apa clocotita cu putina sare si adaugam putin ulei pentru a nu se lipi intre ele. Nu uitati, este foarte important sa respecti indicatiile de pe pachet. Dupa ce s-au fiert, le trecem sub un jet de apa rece si le punem intr-un bol.
Separat, intr-un vas, incorporam ouale, zaharul, coaja de la o lamaie si branza rasa. Amestecam bine cu o spatula pana cand zaharul s-a topit. Dupa preferinte, puteti adauga si stafide.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem macaroanele fierte, scurse bine de apa peste care adaugam compozitia de branza pregatita anterior.
Introducem budinca de macaroane in cuptor pentru 30 de minute pana se rumeneste.
O lasam sa se racoreasca in tava apoi o portionam si savuram cu toata familia.
O putem servi atat calda cat si rece, pudrata cu zahar farin.
Pofta buna!

Sursa foto: pinterest.com


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

    Cele mai citite articole

    Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
    Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
    Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...

    Comentarii articole

    Spune-ti parerea
    Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
    Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
    Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
    Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

    17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!

    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0