Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campania europeana 2012-2013 pentru securitate in munca este centrata pe prevenirea accidentelor

Campania europeana 2012-2013 pentru securitate in munca este centrata pe prevenirea accidentelor
Campania europeana 2012-2013 pentru securitate in munca a Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate in Munca (EU-OSHA) este centrata pe prevenirea accidentelor si se va desfasura sub sloganul 'Impreuna, pentru prevenire', a declarat managerul Punctului Focal Romania al EU-OSHA, Ioana-Georgiana Nicolescu.


Va fi cea de-a noua campanie pe care o va derula organizatia din Romania, cea mai recenta finalizandu-se miercuri prin seminarul 'Securitatea in mentenanta. Locuri de munca mai sigure', in care au fost trecute in revista rezultatele obtinute in perioada 2010-2011 si au fost premiati partenerii din cadrul 'Saptamanii Europene a Securitatii in Munca'.

In cadrul seminarului, Ioana-Georgiana Nicolescu a prezentat obiectivele viitoarei campanii europene (implicarea tuturor partenerilor sociali, diseminarea de informatii, incurajarea activitatilor cu impact asupra securitatii locurilor de munca), precum si modalitatile de colaborare si sustinere a activitatii Punctului Focal din Romania de catre EU-OSHA al carei sediu este in Spania, la Bilbao.

Totodata, au fost evidentiate obiectivele 'Strategiei EU-OSHA pentru 2009 - 2013' care constituie si directii majore de orientare si actiune ale Punctului Focal pentru Romania in noua campanie. Este vorba, intre altele, despre promovarea si diseminarea de bune practici, sustinerea institutelor de cercetare in vederea includerii cerintelor de securitate in munca in programele lor de cercetare, implicarea managementului organizatiilor si colaborarea acestuia cu lucratorii, precum si promovarea unei culturi orientata catre prevenire - in special la nivelul IMM-urilor.

Un element-cheie pentru Romania il constituie necesitatea colaborarii permanente intre partenerii sociali din domeniul securitatii si sanatatii in munca pentru prevenirea riscurilor profesionale in cele mai expuse sectoare ale economiei nationale, respectiv in constructii, agricultura si domeniul medical, a precizat managerul Punctului Focal Romania al EU-OSHA.

Seminarul 'Securitatea in mentenanta. Locuri de munca mai sigure' a fost realizat de catre Punctul Focal Romania al Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate in Munca si Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Protectia Muncii 'Alexandru Darabont' din Bucuresti, cu sprijinul Inspectiei Muncii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre munca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre romania

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre securitate

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0