Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie anti-obezitate: Slabesti 1 kilogram, primesti 1 gram de aur

Campanie anti-obezitate: Slabesti 1 kilogram, primesti 1 gram de aur
La nivel mondial, tot mai multe persoane au probleme de sanatate din cauza greutatii corporale. Autoritatile din Dubai au lansat o campanie inedita de combatere a obezitatii prin care doresc sa incurajeze populatia sa duca un stil de viata sanatos. Astfel, statul ofera persoanele care vor slabi un gram de aur pentru fiecare kilogram pierdut.


In Emiratele Arabe Unite tot mai multe persoane se confrunta cu obezitatea. Supraalimentarea, sedentarismul, problemele afective, traumele psihice, consumul de alcool sau medicamente sunt doar cativa dintre factorii care contribuie la cresterea in greutate.
Asadar, o persoana obeza este predispusa la numeroase complicatii: diabet, spondiloza, varice, boli de ficat, artrita etc.
Medicii nutritionisti sustin ca numarul persoanelor obeze a crescut din cauza stresului, sedentarismului si a consumului de produse nesanatoase. Pe masura inaintarii in varsta, persoanele sunt mai putin active, iar lipsa activitatii fizice predispune la obezitate.
Autoritatile din Dubai au lansat o campanie inedita anti-obezitate prin care doresc sa incurajeze populatia sa duca un stil de viata sanatos. Pentru a convinge persoanele obeze sa slabeasca, oficialii ofera cate un gram de aur pentru fiecare kilogram pierdut intr-un interval de o luna.
Pentru a intra in competitie, cei interesat trebuie sa se inscrie oficial, apoi sa se cantareasca.
Exista insa si o conditie:  pentru a beneficia de acest premiu, persoanele doritoare trebuie sa slabeasca minim 2 kilograme intr-o luna calendaristica.
Hussain Lootah, un oficial al statului, a declarat ca nu exista o limita pana la care oamenii vor fi rasplatiti, scrie Huffington Post. Cei care vor sa participle la competie trebuie sa fie cat mai ambitionati de faptul ca vor putea castiga cat mai multe grame de aur.
Pentru cei interesati sa scape de kilogramele in exces, cu minim de efort si maxim de eficienta, s-a lansat un produs revolutionar.
Afla cum te poate ajuta Centura de Masaj si Sauna care arde caloriile fara exercitii de fitness istovitoare. Detalii chiar aici >>

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cresterea in greutate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre obezitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil de viata sanatos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sedentarism

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0