Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand e timpul sa iti cauti un alt loc de munca

Cand e timpul sa iti cauti un alt loc de munca
Nici un loc de munca nu va tine o vesnicie, chiar daca ai impresia ca este jobul perfect pentru tine. Probabil va dura un timp pana vei gasi un loc de munca care sa ti se potriveasca. Daca nu esti sigura ca ti se potriveste jobul pe care il ai, iata o lista cu indicii care sa te ajute sa te hotarasti daca e momentul sa-ti cauti un nou loc de munca sau nu.


Plictiseala mare
Daca mai toata ziua la serviciu stai si-ti verifici contul de Facebook, Twitter, citesti bloguri sau stai pe chat, atunci e clar ca nu te atrage deloc jobul pe care il ai si ca iti trebuie un loc de munca cu adevarat competitiv, unde sa iti folosesti calitatile si cunostintele.

Munca non-stop
La orice loc de munca sunt perioade pline, cand trebuie sa stai peste program si sa indeplinesti atributii in plus... insa daca nici nu mai stii cand ai iesit ultima oara cu prietenii la o plimbare sau cand ai luam masa cu familia, asta ar trebui sa fie un semn de alarma: e momentul sa iti cauti un loc de munca mai putin solicitant. E foarte bine ca vrei sa muncesti si sa iti faci o cariera, dar lipsa unei vieti private, dincolo de birou, este un lucru total nesanatos si stresant in timp.

Dispozitie proasta
Daca esti fericit la locul de munca, asta se vede si in comportamentul si chiar chipul tau. Daca nu, atunci vei fi mereu morocanoasa, te vei certa din orice, vei ura diminetile pentru ca vei fi obligata sa mergi la un serviciu care nu iti place. Sa ai o dispozitie proasta 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana e inca un semnal de alarma pentru momentul ca va trebui sa iti schimbi locul de munca.

Nu lucrezi pe cat ai putea
Poate fi extrem de frustrant sa muncesti pe un job in care sa nu fie nevoie sa iti folosesti toate aptitudinile; te vei simti blocata pe un post, din care nici nu vei putea sa avansezi. Daca stii ca poti face mai mult, nu ezita si cauta-ti un alt loc ce munca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre munca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre job

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moment

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre schimbi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cauti

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0