Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand nu o sa mai poti inchide nasturii de la pantaloni, nu uita aceste reguli importante!

de Sunt Fericita la 2015-01-22
Cand nu o sa mai poti inchide nasturii de la pantaloni, nu uita aceste reguli importante!
O dieta nu functioneaza pentru toata lumea la fel. Pentru unii nu o sa functioneze dieta Dukan dar o sa functioneze dieta cu ceapa rosie. Poate ca nici nu ati auzit de dieta cu ceapa rosie. Si totusi, ea exista.


Din pacate, e cam dura. Cine poate sa petreaca o zi intreaga mancand nimic altceva decat supa de ceapa, dimineata, la pranz si seara.

Si totusi, exista oameni care tin aceasta dieta. Si, ca sa vezi, da rezultate. Si, ca sa vezi, cand revin la alimentatia normala ( ca doar nu ramai asa o vesnicie), iei inapoi dublu fata de cat ai dat jos.

Sa nu te mai miri ca a fost o miscare de bumerang. Doar nu te asteptati ca organismul sa functioneze la fel ca atunci cand mancai supa de ceapa cu apa si cu aer. Astazi ai mancat un hamburger. Maine o sa vrei cartofi prajiti cu sunca, in paine facuta submarin.

Asa e viata! Dificila pentru cei care nu privesc in viitor, dificila pentru cei care nu au grija de ei insisi. Si devine de-a dreptul imposibila pentru nepasatori.

Nu stiti cine sunt nepasatorii? Cei care beau suc de dimineata pana seara, pe post de apa. Nepasatorii sunt si cei care merg la fast food in loc sa gateasca o supa.

Cat costa o supa? Daca pui un cartof, o ceapa, un morcov, apa si sare, iti garantez ca iese o minunatie. Si costa doar 1 leu toata distractia.

Iti vine sa crezi ca poti sa mananci dintr-o supa de un leu chiar de 2-3 ori. Mananci azi, maine si poimaine, la pranz, in loc de hamburger prajit in ulei toxic.

Daca nu iti place supa, poti oricand sa mananci o tocana facuta din legume din piata. Sau poate ca preferi o portie de orez cu salata de sfecla. Costa doar 2 lei o oala mare de orez si un bol urias de sfecla rosie.

Nu exagerez. Te invit sa calculezi data viitoare cand treci prin piata!

Sa fim sanatosi!

sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0