Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand se rupe lantul de iubire

Cand se rupe lantul de iubire
Cu alte cuvinte, cand decizi ca e prea mult, ca nu mai poti, ca nu mai vrei, ca esti suficient de umilita, ca nu se cade, in fata propriei demnitati, sa faci si pasul urmator si sa-i zambesti ? Cat de jos trebuie sa fie pragul de care ne lovim, pentru a putea spune raspicat si fara obida (numai asa stii ca decizia este definitiva) „GATA”?


Relatia lor este una cu suisuri si coborasuri. Pana aici, nimic nou. Dar el o cauta numai cand e singur, cand e plictisit sau nu i-a iesit schita tabloului (va asteptati sa fie altceva decat pictor?!). O scoate in oras, o iubeste cu patos de parca ar vedea-o ultima data, caci, intr-un fel, asa si este, fiindca baiatul cu parul cret prins in coada o mai cauta peste vreo tre-patru luni. Povestea se repeta. Intr-o zi, o vezi fericita, caci, de ziua ei, amantul perfect i-a promis ca o duce la Paris. Vine ziua ei, trece ziua ei si... nimic. El a uitat complet si de ea, si de ziua ei, si de ce i-a zis (printre aburii alcoolului, probabil). Ce trebuie ea sa faca acum? Sa-i accepte eventualele scuze sau sa puna ACUM punct?
Ea vrea sa scape de acasa, caci relatia cu tatal ei este una nefireasca, abuziva (din partea lui). A suferit dintotdeauna din cauza batailor, a jignirilor, a lipsei de influenta a mamei. Si-a gasit un job bine platit cu care isi intretine acum tatal care, din cauza bauturii, nu mai poate merge la serviciu. Relatia lor nu s-a schimbat in niciun fel. Viseaza la rochii de mireasa, la prunci rosii-n obraji, la un sot zambitor. Incearca o data, de doua ori, dar barbatii alesi par a fi toti niste ticalosi. Il gaseste, in sfarsit, pe EL, un vechi prieten, pe care-l vede acum cu ochii femeii adulte si avida de dragoste. Si totul e minunat: el ii toarna miere pe vechile rani, o alinta, ii spune, reamintindu-i, cat e de frumoasa. Dar ea nu stie ca el e incapatanat si taciturn. Afla abia dupa ce se muta cu el in alt oras, lasand in urma orice alta legatura. Nu o bate, dar nu e atent la ea, nu o ajuat sa-si construiasca puntile de care ea ar avea nevoie. Viata ei anterioara crunta nu o lasa sa respire, dar nici iubirea cea noua nu o poate ajuta. E si acesta eroul altei povesti, si nu eroul ei? Sa mai incerce o data sau sa lase lucrurile sa curga stiind ca poate fi mult mai rau?
Ai un amic pe care-l respecti. Ii cunosti sotia si copiii si i-ai tratat si pe acestia cu aceeasi consideratie ca pe el. Le-ai oferit cadouri cand a fost cazul, i-ai sunat sau le-ai trimis mesaje la eveniment importante. Ai mers chiar si acasa la ei, cu un dar dulce, crezand ca atitudinea ta este impartasita si ai plecat acasa, traindu-ti viata crezand, in continuare acelasi lucru. Pana cand iti botezi copilul si ei iti spun ca nu vin, pentru ca au o nunta si e mai important sa mearga acolo, totul pe un ton vadit superior. Este evident ca ai gresit undeva. Poate prietenia ta a fost considerata ca un act de slugarnicie, iar reactia de dispret este una meritata. Poate chiar nu contezi deloc pentru ei si de aici raspunsul umilitor. Tot e bine ca ti-au raspuns. Dar este momentul sa constientizezi ca nu a fost prietenie asa cum ai crezut. Dar oare de ce deschiderea sincera poate fi alungata cu atata brutalitate? Unde s-a gresit?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tata

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0