Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care sunt cele patru banci care participa la noul program "Prima Casa"

Care sunt cele patru banci care participa la noul program
Patru banci au semnat pana in prezent contractul cu Fondul National de Garantare a Creditelor IMM pentru a intra in noul program "Prima Casa", dintr-un total de 12 banci care si-au anuntat intentia de a acorda in continuare credite cu garantia statului.


Pe lista bancilor care au semnat contractul cu Fondul se afla BCR, CEC Bank, Alpha Bank si BRD, a aratat premierul.

El a asistat la sucursala BCR sector 1 Bucuresti, la semnarea primului contract de credit din cadrul noului sistem al programului guvernamental "Prima Casa".

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat, in urma cu aproximativ doua saptamani, ca a inceput creditarea in programul "Prima Casa 4", fiind prima institutie de credit participanta la noua etapa a programului.

Dobanda este variabila si este formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 3,75% pentru clientii cu istoric in relatia cu BCR (marja este de 3,95% pentru clientii fara istoric). Pentru un credit de 40.000 de euro, pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in prezent este de 219,22 euro.

Clientii trebuie sa dispuna de un avans de 5% din pretul de achizitie al locuintei ori din costul de construire.

Banca accepta pana la trei coplatitori si nu se percepe comision de acordare credit sau comision lunar de administrare. Comisionul de rambursare anticipata este zero.

Programul se adreseaza oricarei persoane fizice care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta, sau care detine cel mult o unitate locativa, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 de metri patrati.

Programul guvernamental "Prima Casa" a fost lansat in vara anului 2009, iar statul a garantat creditele destinate cumpararii unei locuinte de maxim 60.000 euro si, incepand din 2010, in limita a 70.000 euro pentru locuinte cu lucrari inca neincepute si de cate 75.000 euro pentru case noi cumparate de persoane organizate in asociatii.

Guvernul a decis, in martie, ca garantia statului sa fie redusa la jumatate, iar in program sa fie incluse si persoanele care detin deja o casa in suprafata maxima de 50 metri patrati si doresc un confort sporit, bancile avand la dispozitie trei luni pentru a stabili daca accepta noile conditii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prima casa

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0