Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care sunt marile avantaje ale unui early booking pentru 2018

de Sunt Fericita la 2017-12-15
Care sunt marile avantaje ale unui early booking pentru 2018
Daca vrei sa pleci in vara lui 2018 intr-o vacanta exotica, nu trebuie sa ignori ofertele early booking din acest final de an. Cu cat iti cumperi un bilet mai din timp, cu atat mai bine. Daca inca nu cunosti principalele motive pentru care este indicat sa rezervi un loc rapid pentru o vacanta vara viitoare, noi iti vom explica principalele avantaje ale acestui concept. Nu uita sa ramai mereu cu un ochi peste promotiile operatorilor tursitici, deoarece in aceasta perioada a anului, preturile sunt mult mai mici, iar ofertele in tari exotice nu sunt chiar putine. Iata asadar tot ce trebuie sa stii despre rezervarile early booking:


Mult mai accesibile


Daca te hotarasti din timp asupra destinatiei din excursia viitoare si te grabesti sa prinzi o oferta early booking, atunci pregateste-te sa platesti mult mai putin, decat ai face-o mai tarziu. Acest tip de pachet turistic se caracterizeaza, inainte de toate, prin preturi mult mai mici. De aceea, in cazul in care vrei sa mergi intr-o tara exotica, preturile sunt mult mai accesibile daca rezervi locurile din iarna. Asa ca cea mai buna varianta, in cazul in vrei sa te bucuri de vacante ieftine, in cele mai insorite tari, este sa iti cumperi un pachet de vacanta cu 8-12 saptamani inainte de marea plecare.


Disponibilitate sporita


Unul dintre marile avantaje ale rezervarilor early booking consta in faptul ca sunt mult mai multe locuri disponibile. Pe finalul anului, oamenii au alte planuri de vacanta in cap, mult mai rapide, precum vacanta de Revelion sau cea de Craciun. De aceea, poti prinde foarte simplu locuri pentru locurile din vara, daca esti pe faza. Pe langa asta, foarte multi oameni inca se mai gandesc la ce destinatie sa aleaga pentru vara viitoare, de aceea, daca esti sigur asupra sejurului tau din vacanta de vara 2018, nu ezita si apasa chiar acum CLICK pe vacanta dorita.


Avans si diferenta


Pentru simplul motiv ca faci rezervarea de excursie cu foarte mult timp inainte de data plecarii, ai la dispozitie mult mai multe saptamani pentru a plati si restul excursiei. Daca la rezervarile clasice, diferenta de timp dintre avans si diferenta de plata este reprezentata de doar cateva saptamani ( sau chiar zile ), in cazul unei oferte de tip “early booking” ai tot timpul din lume sa platesti si restul banilor. Asta inseamna ca poti acoperi mult mai simplu diferenta de bani, fara a fi nevoie sa te imprumuti sau sa treci printr-o perioada mai stramtorata.


Asadar, daca vrei sa pleci intr-o vacanta in vara lui 2018, ramai cu un ochi peste ofertele de tip “early booking”. Operatorii turstici au inceput deja sa puna la bataie primele bilete pentru sejururile din anul urmator, de aceea, sa cumperi din timp este un lucru inspirat. Asa cum ai vazut mai sus, ai la indemana o multime de avantaje, in cazul in care mergi pe varianta acestui tip de oferta, incepand cu banii pe care trebuie sa ii platesti si pana la disponibilitatea locurilor libere. Asa ca grabeste-te sa prinzi din timp cele mai bune oferte!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0